Actualizarea din iulie 2024 lansată pentru Galaxy A55

68
Galaxy A55
Sursă foto: GalaxyClub

După ce am aflat zilele trecute ce face actualizarea de securitate din iulie 2024 acum știm primul telefon Samsung care primește această actualizare. Samsung Galaxy A55, cel mai recent telefon premium din seria mid-range Galaxy A, primește noua actualizare.

De fapt, aceasta poate fi și prima actualizare a smartphone-ului pentru unii utilizatori în câteva luni de la lansarea sa în martie. Deși este eligibil pentru actualizări lunare, Samsung, dintr-un motiv neexplicat încă, nu a respectat acest program de actualizare la timp, potrivit SamMobile.

Galaxy A55 este primul telefon Samsung care beneficiază de actualizări fără întreruperi. O astfel de actualizare permite utilizatorilor să continue să folosească dispozitivul în timp ce actualizările sunt instalate. Este posibil ca acesta să fie unul dintre motivele care au generat aceste întârzieri de actualizări lunare ale telefonului. Totuși, acest lucru nu a fost confirmat oficial de Samsung.

Actualizarea fără întreruperi permite dispozitivelor Android să instaleze o actualizare în fundal și să o aplice la o repornire. Deși este de obicei mai lentă și consuma mai multă stocare, partiția A/B permite o instalare mai sigură.

Revenind la actualizarea lui Galaxy A55 din iulie, acesta este disponibilă în India și are numărul de versiune A556EXXS4AXF6. Actualizarea are o mărime de aproximativ 224MB. Nu se știe când va intra în vigoare actualizarea pe alte piețe, deși credem că timpul de așteptare nu va fi prea lung.

Pentru cei care se întreabă, actualizarea nu aduce altceva decât cel mai recent patch de securitate pentru Galaxy A55. Actualizarea de securitate din iulie 2024 remediază 25 de vulnerabilități descoperite în Android și 33 de vulnerabilități care afectează doar dispozitivele Galaxy. Vedeți pe I❤️Samsung ce face și ce dispozitive Galaxy primesc actualizarea de securitate din iulie 2024!

Galaxy A55 ar trebui să vă anunțe automat despre cea mai recentă actualizare. Dacă nu a venit notificarea puteți verifica manual dacă actualizarea a sosit. Pentru acest lucru mergeți la Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați și așteptați până când se termină căutarea. Dacă arată o nouă actualizare disponibilă, apoi atingeți butonul de descărcare.