Actualizarea de securitate din iulie 2022 lansată pentru Galaxy A42 5G

197
Actualizarea de securitate Galaxy A42 5G
Sursă foto: sammobile.com

Chiar dacă ne apropiem de sfârșitul lunii iulie, Samsung lansează în continuare actualizarea de securitate din iulie pentru telefoanele sale. Acum compania a lansat o nouă actualizare software pentru Samsung Galaxy A42 5G. Smartphone-ul cu o vârstă de doi ani primește actualizări de securitate trimestriale, adică o actualizare în trei luni. Ultima corecție de securitate a fost cea din luna mai și acum primește actualizarea din iulie.

Noua actualizare pentru A42 5G aduce versiunea de firmware A426BXXS3DVF3 și are o mărime de 5,58GB. Actualizarea include corecția de securitate din iulie 2022 care remediază peste 50 de vulnerabilități de confidențialitate și securitate. Ar putea include, de asemenea, remedieri generale de erori și să îmbunătățească stabilitatea dispozitivului.

Actualizarea pentru Galaxy A42 5G lansată și în România

Smartphone-ul Samsung Galaxy A42 5G a fost lansat în septembrie 2020. Dispune de afișaj cu diagonala de 6,6 inch (16,76 cm), are la bord procesorul Snapdragon 750 5G, 8GB de memorie RAM, 128GB capacitate de stocare și o baterie de 5.000 mAh.

Smartphone-ul de gamă medie a început să primească actualizarea de securitate din iulie 2022 în diferite țări europene, inclusiv Franța, Grecia, Irlanda, Italia, Polonia, Portugalia, România, Spania, Republica Cehă, Țările de Jos și Marea Britanie. Actualizare se va extinde la nivel mondial în perioada următoare.

Din anul 2020 Olanda şi-a schimbat numele şi se numește oficial „Ţările de Jos” (Netherlands). Guvernul speră ca prin această modificare ţara să scape de eticheta pusă de mult timp de „ţară a drogurilor şi a prostituţiei”.

Samsung a lansat Galaxy A42 5G în septembrie 2020 cu software-ul Android 10 și interfața One UI. Dispozitivul a primit actualizarea la sistemul de operare Android 11 și One UI 3 la începutul anului 2021, potrivit SamMobile. La începutul acestui an a fost actualizat la Android 12 și interfața Samsung One UI 4. Galaxy A42 5G este unul dintre smartphone-urile incluse în politica Samsung de trei ani de actualizări ale sistemului de operare.

Dacă sunteți utilizator de A42 5G în țările de mai sus veți primi o notificare că actualizarea este disponibilă. Dacă nu ați primit notificarea, puteți verifica manual în Setări -> Actualizare software și, dacă cumva este acolo, apăsați Descărcare și instalare. Nu este o descărcare mare și nu vă mănâncă multe date mobile. Dar pentru acuratețea actualizării vă recomandăm să o descărcați și instalați printr-o rețea Wi-Fi.