Actualizarea din iulie 2023 lansată pentru Galaxy Z Flip 5G

262
Galaxy Z FE
Sursa foto: via samlover.com

Samsung a făcut un alt pas spre consolidarea securității dispozitivelor sale prin lansarea unui nou patch pentru Galaxy Z Flip 5G. Actualizarea pentru acest model a debutat în Statele Unite, apoi a ajuns în Canada și Europa. Această actualizare aduce diverse îmbunătățiri de securitate, remedieri și îmbunătățiri dispozitivului. În acest fel posesorii acestui telefon pliabil sunt protejați împotriva celor mai recente amenințări de securitate și vulnerabilități.

Samsung Galaxy Z Flip 5G este primul smartphone pliabil Samsung. A fost lansat în iulie 2020. Are un ecran intern Dynamic AMOLED de 6,7 inch (17,02 cm) și un ecran exterior are 1,1 inch (2,79 cm). La bord este procesorul Qualcomm Snapdragon 865+ însoțit de 8GB de RAM și 256GB stocare. Telefonul are o baterie de 3.300mAh.

Actualizarea din iulie 2023 lansată pentru Galaxy Z Flip 5G și în România

Samsung a dezvăluit deja că actualizarea de securitate din iulie 2023 corectează 90 de vulnerabilități în dispozitivele Galaxy. Cel puțin trei dintre acestea sunt defecte de securitate critice care permit executarea codului de la distanță fără a fi nevoie de privilegii suplimentare.

Samsung Galaxy Z Flip 5G a început să primească corecția de securitate Android iulie 2023 în SUA. Actualizarea este disponibilă atât pentru modelele blocate de operator, cât și pentru cele deblocate. Actualizarea este disponibilă și în unele țări din Asia, în Europa, dar și în Canada.

Potrivit Samlover, actualizarea este disponibilă în Australia, Austria, Bulgaria, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Ungaria, Islanda, Italia, Noua Zeelandă și Norvegia. Mai primesc noua actualizare și utilizatorii de Flip 5G din România, Polonia, Portugalia, Singapore, Slovacia, Spania, Suedia, Elveția, Regiunea Baltică, Republica Cehă, Țările de Jos și Regatul Unit.

Estonia, Lituania și Letonia sunt cunoscute ca Țările Baltice. Acestea, mai ales Estonia, au o cultură nordică, similară cu cea finlandeză sau suedeză. Toate cele trei țări sunt state membre ale Uniunii Europene și ale zonei euro.

Iată mai jos versiunile de firmware pentru acest telefon în regiunile în care a fost lansată actualizarea:

  • Europa – F707BXXSAJWF1
  • Canada – F707WVLS6HWF1
  • Blocat SUA – F707USQS6HWF1
  • Deblocat SUA – F707U1UES6HWF1

Ca de obicei trebuie să primiți o notificare că actualizarea a sosit pe telefon. Dacă încă nu a ajuns, poate sosi în orice moment. Puteți verifica manual actualizarea accesând Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.