Actualizarea din iunie 2024 lansată pentru Galaxy S23 FE

88
Galaxy S23 FE
Sursă foto: SammyFans

Încă de la lansare Galaxy S23 FE a fost foarte apreciat de utilizatori. Acest lucru s-a datorat caracteristicilor sale emblematice, dar și prețului mai mic față de telefoanele din seria Glaxy S23 din care face parte. Da, Samsung a trebuit să facă unele sacrificii pentru a face un telefon emblematic mai accesibil din Galaxy S23, dar a reușit acest lucru.

Acum utilizatorii de Galaxy S23 FE primesc patch-ul de securitate din iunie 2024, potrivit SammyFans. Fără să aducă noi bunătăți, noua actualizare doar îmbunătățește securitatea și stabilitatea sistemului, automat și performanța generală. Actualizarea a debutat inițial în Statele Unite, dar acum este disponibilă și în Europa.

Actualizarea de securitate din iunie 2024 pentru S23 FE are versiunea de firmware S711USQS4CXE3. Noua actualizarea este disponibilă momentan pentru modelele blocate în rețelele mobile, dar în scurt timp va fi disponibilă pentru toate modelele. Cea mai recentă versiune de firmware pentru Galaxy S23 Fan Edition face acest telefon mai sigur.

Cel mai recent patch de securitate remediază 37 de probleme din partea Google pentru sistemul de operare Android. Pe lângă acestea, Samsung rezolvă 22 de probleme din parohia proprie, legate de interfața One UI, dintre care una critică. Printre altele, Samsung îmbunătățește afișarea imaginii în format grilă, afișarea statisticilor bateriei, mai multe lucruri ce țin de Samsung Dialer și multe altele.

Aplicația Samsung Dialer este preinstalată implicit pe telefoanele și tabletele Samsung Galaxy. Aplicația permite unui utilizator să efectueze apeluri telefonice tastând cifrele pe tastatură sau alegând un număr din contacte.

Telefonul are un ecran Dynamic AMOLED 2X de 6,4 inch (16,26 cm) și un procesor Snapdragon 8 Gen 1 / Exynos 2200 în funcție de piață. Mai sunt la bord 8GB de RAM și 128/256GB stocare, o cameră principală de 50MP, o baterie de 4.500 mAh și certificare IP68. S23 Fan Edition va primi patru generații de actualizări de sistem de operare și cinci ani de actualizări de securitate. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy S23 FE și OnePlus 12R!

Acum, dacă a sosit pe telefon, puteți instala actualizarea din iunie pe Galaxy S23 FE, modelele blocate în rețelele mobile, din Europa. Puteți aștepta notificarea automată sau puteți verifica manual disponibilitatea imediat. Faceți acest lucru mergând la Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.