Actualizarea din iunie 2024 disponibilă pentru seria Galaxy S22

100
Seria Galaxy S22
Sursa Foto: phonearena.com

Samsung a început să lanseze actualizarea de securitate din iunie 2024 pe tot mai multe smartphone-uri emblematice, pliabile sau mid-range. Acum seria Galaxy S22 primește cea mai recentă actualizare în mai multe țări din Europa, inclusiv în România.

Pentru Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra, Google rezolvă 37 de probleme de securitate, iar Samsung repară 22 de vulnerabilități specifice legate de software-ul dispozitivelor Galaxy. Actualizarea se va extinde în mai multe țări la nivel global în zilele următoare, potrivit SammyFans. Utilizatorii seriei Galaxy S22 primesc actualizarea din iunie 2024 cu versiunile de firmware S901BXXSAEXEC (Galaxy S22), S906BXXSAEXEC (Galaxy S22+) și S908BXXSAEXEC (Galaxy S22 Ultra).

Cu cea mai recentă actualizare, utilizatorii nu vor primi modificări sau îmbunătățiri noi pentru aceste dispozitive. Totuși, conform jurnalului de modificări, cea mai recentă actualizare ar putea introduce câteva caracteristici noi care îmbunătățesc performanța generală și stabilitatea dispozitivului. Aceste remedieri au scopul de a îmbunătăți funcții precum afișarea imaginilor pe ecran, urmărirea utilizării bateriei, apelurile telefonice securizate și funcționalitatea aplicației Samsung Dialer.

Este o lansare inițială, așa că poate dura ore sau zile pentru a ajunge la toate dispozitivele eligibile. Pentru a verifica și instala actualizarea, deschideți aplicația Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați. Înainte de a instala cea mai recentă actualizare, asigurați-vă că smartphone-ul are o conexiune adecvată la internet. Vă recomandăm să descărcați actualizarea prin Wi-Fi, astfel încât să nu vă confruntați cu erori.

Samsung Electronics are ~80 de filiale. Sunt incluse aici construcții, electronice de consum, servicii financiare, construcții navale, etc. În jur de 90% din echipamentele de producție Samsung sunt realizate în fabricile Samsung.

În afară de aceasta, seria Galaxy S22 a primit recent o a doua actualizare de securitate din mai 2024 în Europa. Acesta a optimizat stabilitatea sistemului prin remedierea unor erori pentru a vă oferi funcționalitate neîntreruptă și fără întreruperi pe dispozitiv.

Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra au fost lansate în februarie 2022 cu Android 12 la bord. Aproape de sfârșitul acelui an seria Galaxy S22 a primit actualizarea la Android 13 și interfața Samsung One UI 5.0. Apoi, telefoanele au primit actualizarea One UI 5.1, iar în acest moment rulează pe Android 14 și One UI 6.1. Samsung a promis patru actualizări de Android pe seria Galaxy S22 și cinci ani de actualizări de securitate. Cele trei modele vor primi inclusiv Android 16.