Actualizarea din iunie lansată pentru Galaxy A52 și Galaxy A23

144
Actualizarea din iunie lansata pentru Galaxy A52 si Galaxy A23
Sursa foto: sammyfans.com

Samsung a început recent să lanseze corecția de securitate din iunie 2023, iar acum lansează în ritm rapid actualizarea pentru tot mai multe modele. În acest moment, smartphone-urile Samsung Galaxy A52 și Galaxy A23 primesc actualizarea de securitate din iunie 2023.

Actualizarea de securitate din iunie 2023 instalează cel mai recent patch de securitate Android pentru a îmbunătăți securitatea și confidențialitatea sistemului. Compania a menționat 61 de expuneri la vulnerabilități, care includ 3 CVE critice și 47 de nivel înalt, potrivit Sammyfans. Rezolvă și unele probleme legate de cipurile Exynos și sistemul Samsung Knox pentru a oferi o experiență mai bună.

Galaxy A52 și Galaxy A23 primesc actualizarea din iunie 2023

Samsung Galaxy A23 primește actualizarea cu versiunea de firmware A235FXXU3CWE4. Momentan actualizarea a fost lansată în Germania, dar ne așteptăm să ajungă în curând în toată Europa. În același timp, Samsung Galaxy A52 primește noua actualizare cu versiunea de firmware A525MUBS6DWE2. Aceasta este disponibilă în acest moment în Brazilia, Mexic, Paraguay și Trinidad și Tobago. Se va extinde la nivel global în zilele următoare.

Paraguay, țară fără ieșire la mare, a fost prima țară din America de Sud care și-a proclamat independența (1811). În Paraguay, duelul cu pistolul este încă legal atâta timp cât ambele părți sunt donatori de sânge înregistrați!

Samsung a lansat pe Galaxy A23 anul trecut cu Android 12 la bord. Smartphone-ul a primit deja actualizarea Android 13 și One UI 5.0 la sfârșitul anului trecut. Galaxy A52 a fost lansat cu sistemul de operare Android 11 în 2021. Telefonul a primit actualizarea Android 12 la sfârșitul lui 2021 și actualizarea Android 13 la sfârșitul anului 2022. Galaxy A52 și Galaxy A23 vor primi actualizarea Android 14 la sfârșitul acestui an.

Veți primi o notificare când actualizarea ajunge pe Galaxy A54 și Galaxy A23. Dacă ați primit notificarea instalați-o imediat pentru o securitate sporită și o experiență fără erori. Dacă nu ați primit notificarea, puteți verifica manual dacă a ajuns, mergeți la Setări -> Actualizare software și faceți clic pe Descărcare și instalare. Dacă este disponibilă vreo actualizare, puteți urma instrucțiunile de pe ecran pentru a instala actualizarea pe telefonul Galaxy.