Actualizarea de securitate din iunie lansată pentru seria Galaxy S21 în Europa

237
seria Galaxy S21 in Europa
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a lansat prima dată actualizarea din iunie cu mult înainte de sfârșitul lunii mai. De atunci… pauză. Acum Samsung a început să lanseze actualizarea de securitate din luna iunie pe seria Galaxy S21. Noua actualizarea este disponibilă pentru utilizatorii acestor telefoane din Europa.

Noul software a fost lansat pentru prima data pe seria Samsung Galaxy Tab S7 în 21 mai. Acum cea mai recentă actualizare OTA pentru Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra a început să aterizeze ca versiune de firmware G998BXXU5CVEB, G996BXXU5CVEB și, respectiv, G991BXXU5CVEB.

Seria Galaxy S21 primește actualizarea din iunie în mai multe țări din Europa

Momentan Samsung nu a detaliat ce face concret noua corecție de securitate, potrivit colegilor noștri de la SamMobile. Probabil în zilele următoare vom afla acest lucru. Actualizarea este disponibilă în prezent în Germania, dar ne așteptăm să ajungă și în România în orice moment. Actualizarea Samsung din iunie 2022 ar trebui să sosească și pentru alte dispozitive emblematice și mijlocii din Asia, Africa și America în următoarele zile.

Patch-ul de securitate din iunie 2022 aduce remedieri pentru zeci de vulnerabilități legate de securitate și confidențialitate. Poate include, de asemenea, remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului.

Samsung a fost fondat ca magazin comercial în 1938. După ce s-a concentrat pe comerț și-a extins afacerea către producția de articole textile. Apoi a intrat în industria electronică în 1969 cu producția de televizoare alb-negru.

Samsung a lansat seria Galaxy S21 în ianuarie 2021 cu sistemul de operare Android 11 și One UI 3.1. Anul trecut, în decembrie, compania Samsung a lansat Android 12 și interfața One UI 4.0 pentru Galaxy S21, Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra. În prezent toate aceste smartphone-uri rulează pe interfața Samsung One UI 4.1.

Noua actualizare ocupă un spațiu de memorie de 7,34GB. Dacă sunteți utilizator al unui model din seria Galaxy S21 în Germania trebuie să fi primit o notificare de actualizare. Dacă nu a sosit din varii motive, puteți descărca și instala cea mai recentă actualizare de software pe telefon navigând la Setări -> Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.

Înainte de a face upgrade la cea mai recentă versiune, asigurați-vă că smartphone-ul dvs. este conectat la o conexiune de internet adecvată. Vă recomandăm să descărcați actualizarea prin Wi-Fi, astfel încât să nu vă confruntați cu erori.