Actualizarea de securitate din iunie lansată pentru seria Galaxy S21

495
Actualizarea de securitate din iunie lansata pentru seria Galaxy S21
Sursa Foto: androidheadlines.com

Încă nu am ajuns în luna iunie, dar Samsung a început deja să lanseze patch-urile de securitate din iunie pe dispozitivele sale. Actualizarea de securitate Android din iunie 2021 se lansează acum pe cele mai recente modele emblematice: seria Galaxy S21. Telefoanele au început deja să fie actualizare în Coreea de Sud, țara de origine a companiei. Actualizarea se va extinde și în alte regiuni în zilele următoare.

Actualizarea de securitate din iunie pentru seria Galaxy S21 vine cu versiunea de firmware G991NKSU3AUE8, G996NKSU3AUE8 și G998NKSU3AUE8. Versiunile sunt pentru Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra. Nu avem un jurnal de schimbări la îndemână, așa că nu este clar dacă cea mai recentă actualizare aduce și noi funcții pe cele trei telefoane. Totuși, nu ne așteptăm la prea la multe. Flagship-urile Galaxy 2021 rulează cea mai recentă versiune One UI și se laudă cu toate abilitățile software oferite de companie.

Seria Galaxy S21 primește deja actualizarea de securitate din iunie 2021

În ceea ce privește conținutul patch-ului de securitate Android din iunie 2021, nici acesta nu a fost încă detaliat. Google publică de obicei ultimul buletin de securitate în primele câteva zile ale lunii. Deci, este puțin probabil să obținem aceste informații până săptămâna viitoare.

Samsung și-a făcut obiceiul să împingă cel mai recent patch de securitate pe dispozitivele sale cu câteva zile înainte de a intra în noua lună. Un lucru excelent după ce la un moment dat era mare dezordine în această privință. Ne așteptăm ca mai multe dispozitive să primească noua actualizare, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip sau seria Galaxy S20, înainte ca Google să detalieze conținutul patch-ului său.

Versiunile de Android au fost numite în ordine alfabetică după deserturi, mai puțin Android 1, 10 și 11. Acestea au fost Cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich, Jelly Bean, KitKat, Lollypop, Marshmallow, Nougat, Oreo și Pie.

Acum Samsung este de neegalat în ceea ce privește lansarea rapidă a patch-urilor de securitate pe dispozitivele sale. Compania a depășit în mod constant alți producători de smartphone-uri în acest sens în ultima perioadă. Luna aceasta nu este diferită, conform AndroidHeadlines. Nici măcar nu este încă iunie, dar patch-ul de securitate din iunie 2021 a ajuns la seria Galaxy S21.

Lansarea over-the-air (OTA) a început în Coreea de Sud. Poate dura câteva zile până când noua actualizare ajunge în alte regiuni. Deoarece actualizarea este lansată în loturi, este posibil să nu fie disponibilă simultan pentru toate unitățile eligibile. Ar trebui să primiți o notificare pentru a descărca actualizarea OTA odată ce ajunge la telefon.