Actualizarea din mai 2023 lansată pentru Galaxy S20 FE

195
Actualizarea din mai 2023 lansata in mai multe tari pentru Galaxy S20 FE
Sursa foto: sammobile.com

Samsung a început să lanseze actualizarea de securitate din mai 2023 și pentru telefonul Galaxy S20 FE. Noua actualizare a fost lansată atât pentru modelele cu procesor Samsung Exynos, cât și pentru versiunile cu Snapdragon. Actualizarea este disponibilă pe scară largă în mai multe țări din Europa, Africa, Asia, America Latină și America de Nord.

Cea mai recentă actualizare de software pentru telefoanele cu cip Exynos a Galaxy S20 FE (SM-G780F) vine cu versiunea de firmware G780FXXUBFWD2. Versiunea Snapdragon LTE a smartphone-ului (SM-G780G) primește noua actualizare de securitate cu versiunea de firmware G780GXXU4EWD2. Actualizarea se lansează pe aceste două smartphone-uri în Asia, Africa, Europa și America Latină.

Galaxy S20 FE primește patch-ul de securitate din mai 2023

Versiunea internațională a lui Galaxy S20 FE 5G primește actualizarea cu versiunea de firmware G781BXXS5HWD4 în țările din Europa. Versiunea blocată în rețelele operatorilor de telefonie mobilă din SUA a lui Galaxy S20 FE 5G (SM-G781U) primește actualizarea cu versiunea de firmware G781USQSAHWD4. Interesant este că, până în acest moment, în SUA Samsung nu a lansat actualizarea pentru telefoanele ne blocate în rețelele mobile.

Actualizarea de securitate din mai 2023 remediază peste 70 de probleme de securitate găsite în smartphone-urile și tabletele Galaxy. 55 dintre aceste probleme țin de Google, iar alte 21 de Samsung, potrivit SamMobile. Printre altele, sunt remedieri pentru Samsung Knox, Galaxy Theme și aplicația Gear Manager.

Galaxy Theme este o aplicație de conținut decorativ care îți permite să aplici un design, descărcat din Galaxy Theme sau Galaxy Store. Este vorba despre imagini de fundal, pictograme, interfețe pentru apeluri și mesaje și alte elementele de design.

Galaxy S20 Fan Edition are deja doi ani de la apariția pe piață. Smartphone-ul a fost lansat în partea a doua a anului 2020, cu sistemul de operare Android 10 la bord. A primit actualizarea la Android 11 la începutul anului 2021. Anul trecut a primit Android 12 dar și Android 13 și One UI 3.0, aceasta din urmă în decembrie. Cel mai probabil aceasta din urmă a fost ultima actualizare de Android, pentru un telefon care s-a vândut foarte bine pe mai multe piețe din lume.

Dacă aveți un Galaxy S20 FE în oricare dintre țările menționate mai sus puteți aștepta ca telefonul să vă anunțe că a sosit actualizarea. În același timp, puteți verifica noua actualizare navigând la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.