Samsung Galaxy S20 FE foarte popular în SUA, un adevărat „hit”

912
Samsung Galaxy S20 FE foarte popular in SUA un adevărat hit
Sursa Foto: phonearena.com

Smartphone-ul emblematic accesibil al Samsung este un „hit” în SUA. Samsung Galaxy S20 FE a crescut rapid pentru a deveni unul dintre primele trei smartphone-uri Samsung cele mai bine vândute. Datele au fost publicate de compania de cercetare de piață Wave7 Research.

Compania Wave7 Research a ajuns la această concluzie după ce a intervievat reprezentanți din magazinele operatorilor de telefonie mobilă. Și alte modele de top Samsung, pe lângă Galaxy S20 FE, sunt amintite aici printre cele mai bine vândute. Sunt incluse printre altele Samsung Galaxy Note 20, Galaxy S20 și, în unele cazuri, Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Peste 60% dintre magazinele operatorilor de telefonie au spus că este printre primele trei cele mai bine vândute telefoane Samsung.

Galaxy S20 FE mai bine vândut ca Galaxy Note 20 Ultra

Galaxy S20 FE se dovedește a fi mai popular decât Note 20 Ultra, cel mai bun și performant smartphone Samsung. Potrivit Phone Arena, Wave7 Research a specificat că modelul Fan Edition mănâncă din vânzările de Galaxy A51 și A71. Acest două modele mid-range Samsung au fost în topul vânzărilor din SUA.

Samsung a mai pierdut din cota de piață la toți operatorii de telefonie mobilă din SUA în acest trimestru. A fost efectul lansării seriei Apple iPhone 12. Trimestrul trecut Samsung a depășit Apple în cota de piață din SUA. Acum, după lansarea seriei Apple iPhone 12, toate modelele cu 5G, gigantul american pare să revină puternic pe teren propriu.

OnePlus Technology Co., Ltd. este un producător chinez de smartphone-uri cu sediul în Shenzhen, China. A fost fondată de Pete Lau și Carl Pei în decembrie 2013. Compania deservește oficial 34 de țări și regiuni din întreaga lume începând cu luna iulie 2018.

Totuși, este un semn promițător că Samsung Galaxy S20 FE se vinde foarte bine în SUA. Telefonul nu era disponibil când a fost lansată seria Galaxy S20. Apoi pandemia de coronavirus a afectat grav cererea pentru flagship-urile Samsung din noua serie Galaxy S. Acest lucru a determinat compania să lanseze un Galaxy S20 Fan Edition – un telefon cu un preț mai mic, plin de steroizi, care se vinde foarte bine în SUA.

Google și OnePlus au doar 1-2% din vânzările operatorilor

Se pare că magazinele operatorilor de telefonie mobile vând foarte greu dispozitive precum Pixel 4a, Pixel 4a 5G și seria OnePlus 8, considerate superioare lui Galaxy S20 FF, chiar dacă sunt la același preț. Un reprezentant de vânzări Verizon a spus că nimeni nu a întrebat de OnePlus 8 „în ultimele patru luni”. Modelele Google și OnePlus au doar 1-2% din vânzările operatorilor americani de telefonie mobilă. Vedeți pe iLoveSamsung o comparație între iPhone 12 și Galaxy S20 FE!

Samsung Galaxy S20FE a fost lansat la începutul lunii octombrie. Are un ecran Super AMOLED de 6,5 inch (16,51 cm), cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Cip-setul Qualcomm Snapdragon 865 este la bord și are un sistem triple-camera la spate. Are o cameră principală de 12MP, una ultra-wide de 12MP și un teleobiectiv de 8MP. Frontal are o cameră de 32MP. În interior este o baterie de 4.500 mAh cu suport pentru încărcare de 25W. Telefonul este certificat IP68.