Actualizarea de securitate din mai lansată pentru seria Galaxy Tab S7

284
Actualizarea de securitate din mai lansata pentru seria Galaxy Tab S7
Sursa foto: realmicentral.com

Samsung a lansat o actualizarea de securitate din mai 2023 pentru seria Galaxy S23, seria Galaxy S22, mai multe din modelele Galaxy Z Fold și Z Flip, dar și pe unele telefoane din seria Galaxy A. Printre dispozitivele actualizare în această lună s-au numărat și tabletele din seria Galaxy Tab S8. Acum actualizarea de securitate din luna mai a fost lansată și pentru seria Galaxy Tab S7.

Potrivit RealmiCentral, seria Galaxy Tab S7 a primit actualizarea cu versiunea de firmware Tx76BXXU3DWD3. Cea mai recentă actualizare de securitate pentru Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+ nu aduce nicio noutate funcțională, rezolvă doar problemele de securitate. Este vorba despre 4 remedieri critice, 48 de niveluri ridicate și 3 moderate.

Seria Galaxy Tab S7 primește actualizarea din mai

Actualizarea de securitate din mai a fost lansată momentan în Grecia, Elveția, Bulgaria, Germania, Marea Britanie și Austria. În perioada următoare actualizarea se va extinde la nivel global pentru tabletele din această serie. Patch-ul din mai remediază peste 70 de vulnerabilități de securitate găsite în Android, cât și în interfața proprie One UI. Nu există informații despre dimensiunea pachetului și jurnalul de modificări, dar există speculații cu privire la posibilitatea ca noi funcții să fi fost introduse.

Noul firmware va spori securitatea și fiabilitatea tabletelor și le va face mai sigure în comparație cu versiunea anterioară. Ultima actualizarea primită de Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+ a fost în luna martie. În plus, actualizarea rezolvă unele erori și erori comune în sistemul intern care ar putea duce la întârzieri ale dispozitivelor cu ecran mare și le protejează împotriva amenințărilor rău intenționate, virușilor și altor vulnerabilități periculoase.

Android 10 are (în luna mai) 2023) o cotă de piață de 16,94%. Android 11 are o cotă de piață de 21,18% iar Android 12 o cotă de piață de 21,14%. Cel mai nou sistem de operare, Android 13 are în luna mai o cotă globală de piață de 20,11%.

Samsung a lansat seria Galaxy Tab S7 la mijlocul anului 2020 cu Android 10 și interfața One UI 2.5. La începutul lui 2021, a primit Android 11 și One UI 3.1. A primit Android 12 și One UI 4.0 la începutul lui 2022. Apoi a primit Android 13 și One UI 5.0 în noiembrie 2022. A fost ultima actualizare majoră de Android.

Înainte de a face upgrade la cea mai recentă versiune, asigurați-vă că smartphone-ul dvs. este conectat cu o conexiune adecvată la internet. Vă recomandăm să descărcați actualizarea prin Wi-Fi, astfel încât să nu vă confruntați cu erori.