Actualizarea din martie 2024 lansată pentru seria Galaxy S23

134
Seria Galaxy S23
Sursă foto: SammyFans

Seria Galaxy S24 a fost prima care a primit actualizarea de securitate din martie 2024. Acum Samsung a început să lanseze cea mai recentă actualizare de securitate și pentru seria Galaxy S23. Actualizarea a fost lansată inițial în Statele Unite, dar Samsung o va extinde în curând în mai multe țări, inclusiv în Europa.

Cea mai nou actualizare pentru Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra îmbunătățește securitatea și stabilitatea sistemului prin instalarea celui mai recent patch de securitate. În acest fel fel utilizatorii unui telefon din seria Galaxy S23 au parte o experiență mai bună. De asemenea, îmbunătățește unele funcții ale dispozitivului. Potrivit SammyFans, nu primim nicio delicatesă cu această actualizare. Cel mai probabil Samsung păstrează bunătățile pentru actualizarea la interfața One UI 6.1.

Utilizatorii smartphone-urilor Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ și Samsung Galaxy S23 Ultra pot identifica cea mai recentă actualizare de securitate din martie 2024 prin versiunile de firmware S911USQS2BXBD, S916USQS2BXBD și, respectiv, S918USQS2BXBD. Actualizarea are o dimensiune de aproximativ 420MB pentru fiecare model în parte.

Actualizarea de securitate din martie 2024 aduce o serie de remedieri și îmbunătățiri pentru software-ul Android și Samsung. Remediază 2 vulnerabilități critice și 35 de vulnerabilități înalte în Android. Compania Samsung rezolvă, de asemenea, 9 îmbunătățiri pentru interfața One UI, cum ar fi AppLock, Bootloader și alte servicii. Noul patch de securitate asigură că dispozitivul dvs. Galaxy este sigur și fără probleme în privința securității.

AppLock oferă un nivel suplimentar de protecție pentru telefon blocând diferite aplicații, imagini sau videoclipuri pentru mai multă securitate. Aplicația AppLock poate preveni eficient accesul neautorizat și proteja confidențialitatea.

Vă reamintim că seria Galaxy S23 va primi patru actualizări majore de Android și cel puțin cinci ani de actualizări de securitate. Cele trei modele vor primi actualizări de Android până în 2026 (Android 17 – One UI 9). În plus, telefoanele vor primi actualizări de securitate până în 2028.

Cei care dețin un Galaxy S23, Galaxy S23+ sau un Galaxy S23 Ultra trebui să primească o notificare de actualizare. Dacă nu a sosit, puteți verifica manual dacă este pe telefon, în câțiva pași simpli. În primul rând, accesați „Setări” pe dispozitivului dvs. Galaxy. Apoi mergeți la fila „Actualizare software” și apoi la „Descărcați și instalați”.