Actualizarea din octombrie 2023 lansată pentru Galaxy A53

261
Samsung Galaxy A53
Sursă foto: DigitalTrends

Ne îndreptăm spre sfârșitul lunii și Samsung încă mai are de emis actualizarea de securitate din octombrie la unele dispozitive. Cu toate acestea, aproape că a actualizat fiecare dispozitiv Galaxy eligibil până acum. Dar unele dintre telefoane încă nu au primi actualizarea în mai multe regiuni din cauza limitărilor serverului. Așa că, acum actualizarea se extinde treptat și în acele țări. Excelentul telefon Galaxy A53 de anul trecut este în această situație.

În special, Samsung Galaxy A53 primește acum actualizarea în mai multe țări europene cu numărul de versiune de firmware A536BXXS7CWI1. În același timp, primește actualizări în mai multe țări asiatice și Australia cu numere diferite de versiune de firmware (A536EXXS7CWI1). Anterior, dispozitivul a primit actualizarea din octombrie 2023 doar în SUA.

Galaxy A53 nu primește funcții noi cu actualizarea din octombrie

Actualizarea din octombrie 2023 nu vine cu funcții noi, dar aduce câteva remedieri noi pentru securitatea dispozitivelor. Conform documentației oficiale, cea mai recentă actualizare rezolvă peste 40 de probleme de securitate, din care 34 din partea Google care îmbunătățesc sistemul de operare Android. În plus, Samsung contribuie cu încă 12 patch-uri care aduc îmbunătățiri dispozitivelor Galaxy.

Conform jurnalului de modificări, se pare că această actualizare nu vine cu modificări semnificative pentru dispozitive. În același timp, este posibil ca Samsung să adauge unele îmbunătățiri legate de actualizare pentru anumite dispozitive, astfel încât să vă puteți bucura mai ușor de funcțiile aflate pe respectivul telefon sau tabletă.

După populație, Rusia are cei mai mulți locuitori din Europa, ~144.450.000 de locuitori (2023). Este urmată de Germania cu ~83.300.000 locuitori, UK cu ~67.700.000 de locuitori și Franța cu 64.800.000 de locuitori.

Dacă utilizați un Samsung Galaxy A53 în Europa, acum puteți descărca actualizarea. Este de așteptat ca fiecare utilizator de A53 să primească o notificare cu privire la actualizare, dar dacă nu ați primit încă notificarea, puteți verifica actualizarea accesând meniul de actualizare software prin setările principale ale sistemului.

Galaxy A53 a fost lansat în 2022 cu sistemul de operare Android 12 preinstalat. Ulterior a primit Android 13 și One UI 5.0, o actualizare majoră pentru dispozitiv. Cu toate acestea, dispozitivul este încă eligibil pentru încă trei actualizări Android în viitor, potrivit SamLover. A doua actualizare majoră, Android 14, va fi disponibilă pentru dispozitiv probabil înainte de sfârșitul anului.