Acasă Stiri A doua actualizare One UI 2.1 pentru Galaxy A51 aduce noi caracteristici

A doua actualizare One UI 2.1 pentru Galaxy A51 aduce noi caracteristici

A doua actualizare One UI 2.1 este acum în curs pentru Samsung Galaxy A51. Noua actualizare aduce unele caracteristici One UI 2.1 care lipseau în versiunea inițială care a fost lansată luna trecută. Cea mai recentă actualizare vine cu versiunea de firmware A515FXXU3BTF4. Conform changelog-ului, acesta aduce mai multe funcții noi ale camerei, cum ar fi Single Take, My Filters și Night Hyperlapse pentru cel mai vândut smartphone Samsung.

Single Take este o caracteristică care vă permite să surprindeți fotografia perfectă folosind tehnologia AI integrată Samsung. Când atingeți butonul declanșator, camerele surprind un mix de fotografii, GIF-uri și videoclipuri într-o fereastră de 3-10 secunde și vă recomandă cea mai bună fotografie.

My Filters – Filtrele mele, pe de altă parte, permite utilizatorilor să-și creeze propriile filtre de imagine pe care să le poată salva pentru reutilizarea ulterioară. Acestea pot utiliza culori și stiluri dintr-o fotografie existentă ca inspirație pentru filtrul personalizat. Night Hyperlapse – Hyperlapse de noapte, așa cum sugerează și numele, vă permite să filmați videoclipuri chiar și în condiții de lumină scăzută.

Samsung Galaxy A51 primește o a doua actualizare One UI 2.1

Noua versiune One UI 2.1 pentru Samsung Galaxy A51 este în prezent lansată pentru utilizatorii din Malaezia și alte țări din Asia. Conform AndroidHeadlines, în zilele următoare noua actualizare ar trebui să fie lansată la nivel global. Actualizarea trimisă prin Over-The-Air (OTA) are o dimensiune de peste 336 MB. Această actualizare include, de asemenea, corecția de securitate Android din iunie 2020.

Samsung a început să lanseze One UI 2.1 pentru A51 în prima săptămână a lunii mai 2020. Actualizarea a inclus pachetul AR Emoji îmbunătățit, Tastatura Samsung îmbunătățită, precum și caracteristicile Music Share și Quick Share. Cu toate acestea, lansarea inițială a exclus în mod surprinzător caracteristicile exclusiv ale camerei One UI 2.1. În timp ce unele dintre ele au fost acum adăugate cu cea mai recentă actualizare, funcții precum video Mod Pro și Selfie Tone încă lipsesc, cel puțin așa sugerează changelog-ul.

Selfie Tone este o nouă caracteristică a camerei selfie. Aceasta vă permite să nuanțați tonul general al selfie-urilor dvs. cu o nuanță rece, caldă sau neutră. Același efect poate fi obținut cu orice aplicație de editare a imaginilor terță parte.

Aceste funcții nou adăugate vor aduce Galaxy A51 mai aproape de Galaxy S9, Note 9 și Galaxy Fold, deoarece a primit aproape toate funcțiile One UI 2.1. Vedeți o comparație între Galaxy A51 și iPhone SE 2020 pe iLoveSamsung. Firmware-ul va fi lansat în curând și în alte țări, printre care și în România. Puteți verifica manual dacă a sosit din meniul Setări -> Actualizare software.

Noi culori și programul Premium Care pentru Galaxy A51

De asemenea, Samsung a adăugat noi culori la Galaxy A51. Noile culori sunt Prism Crush Blue și Prism Crush White pe lângă cele deja disponibile Prism Crush Black și Pink. Referitor la culorile Prism, în loc să folosească o culoare gradient, Samsung folosește în schimb culorile de mai sus, alb, albastru, negru sau roz în culori și unghiuri ascuțite. Rezultatul este un model oarecum geometric care seamănă cu o prismă.

O altă noutate privind Galaxy A51 este adăugarea dispozitivului la programul Samsung Premium Care. Cu Premium Care pentru Samsung Galaxy A51, proprietarii beneficiază de o protecție mai mare pentru telefonul lor. Programul oferă și asistență personalizată pentru clienți și este disponibil contra cost (399$ / lună).

Stiri

Majoritatea telefoanelor vândute în Germania în Q2 2020 au fost mid-range

Începutul celui de-al doilea trimestru al anului 2020 părea foarte sumbru pentru piața germană de smartphone-uri. Vânzările au înregistrat un declin constant...

Samsung ar putea avea vânzări de 54,5 miliarde USD în Q3 2020

Samsung a avut câștiguri decente în ultimul trimestru din cauza vânzărilor puternice de cipuri semiconductoare. Acum semnele pentru acest trimestru sunt mult...

Samsung lucrează la un încărcător de 65W, posibil pe Galaxy S21

Samsung lucrează la un nou încărcător de telefon, încărcător cu numărul de model EP-TA865. Numerotarea ar putea sugera că unele telefoane Samsung...

Galaxy Community a strâns 1 milion USD pentru a sprijini Global Goals

În fiecare septembrie, sute de lideri mondiali se întâlnesc la ONU pentru a promova un nou cadru de cooperare. Anul acesta, Organizația...

Comparație Galaxy A71 vs Galaxy M51: modelul din seria M excelent!

Samsung Galaxy M51 a fost lansat recent și va ajunge la vânzare pe toate piețele, inclusiv Europa și India. Este un telefon...

Samsung Ballie, un robot asistent drăguț de care avem nevoie

Samsung a prezentat anul acesta la CES 2020 Las Vegas robotul Ballie. Este un robot mic în formă de bilă, cu o...

Galaxy Book S, Galaxy Book Flex și Book Ion trei super-laptopuri Samsung

Samsung a lansat anul trecut la Samsung Developer Conference 2019 două laptopuri noi. Samsung Galaxy Book Flex și Galaxy Book Ion sunt...