A doua actualizare One UI 5.0 beta pentru Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4

243
A doua actualizare One UI 5.0 beta pentru Galaxy Z Fold 4 si Galaxy Z Flip 4
Sursa foto: xda-developers.com

Samsung a lansat primele versiuni One UI 5.0 beta bazate pe Android 13 pentru Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 săptămâna trecută. În acest fel compania coreeană a oferit utilizatorilor șansa de a experimenta Android 13 și One UI 5.0 înainte de lansarea stabilă. Acum Samsung a confirmat că dispozitivele vor primi One UI 5.0 stabil luna viitoare.

Noua actualizare One UI 5.0 beta remediază unele erori pentru Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4, în pregătirea pentru lansarea stabilă. A doua actualizare beta pentru Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 vine cu versiunea de firmware care se termină cu ZVJF și are o dimensiune de descărcare de 717,11MB. Vine cu patch-ul de securitate din noiembrie 2022, primul pentru orice smartphone din lume. Noua actualizare remediază eroarea Secure Wi-Fi care apărea uneori după repornirea telefonului.

A doua actualizare One UI 5.0 beta pentru Fold 4 și Flip 4

Conform XDA-Developers, Samsung a început deja să lanseze a doua versiune One UI 5.0 pentru utilizatorii de Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 din SUA și Coreea de Sud. Printre altele Samsung a remediat și problemele cu modul video Pro al camerei dispozitivului, încadrarea automată inconsecventă când se folosește modul Peisaj și întârzierea apariției pictogramelor aplicațiilor atunci când dispozitivul este deschis.

Pictogramele au apărut în Silicon Valley în anii 1970 când s-au dezvoltat primele GUI. În loc de text pentru aplicații s-au folosit pictograme. În 1973, Xerox Alto a avut prima interfață grafică cu utilizatorul cu dosare de fișiere, coș gunoi, discuri, etc.

Pe lângă remedierea erorilor menționate mai sus, actualizarea aduce pe dispozitiv și corecțiile de securitate Android pentru noiembrie 2022. Deoarece Google nu a publicat încă buletinul de securitate Android pentru noiembrie 2022, nu știm ce este inclus în actualizare. Vom reveni și vom publica mai multe detalii despre acest patch de securitate de îndată ce acestea devin disponibile.

 Actualizarea (versiunea de firmware ZVJF) remediază următoarele erori:

  • Eroare de aplicație Wi-Fi Secure după repornire
  • Pictograma Acasă și bara de navigare dispar
  • Bixby Rutine nu rulează
  • Când schimbați aspectul și zoom-ul ecranului, bara de activități folosește eroarea de afișare a aplicației
  • Când se telefonul este în modul peisaj, apare o zonă neagră a ecranului de fundal
  • Omnidirecțional este schimbat când setați Pro Video
  • Modul peisaj > Video > Încadrare automată activată > Urmărire activată nu funcționează
  • Pictograma aplicației apare cu întârziere la desfășurare
  • Alte remedieri minore de erori