Actualizarea din iunie 2022 lansată pentru Samsung Galaxy A50

493
Actualizarea din iunie 2022 lansata pentru Samsung Galaxy A50
Sursa foto: galaxyclub.nl

O nouă actualizare a fost lansată pentru unul dintre ele mai populare telefoane din 2019. Samsung Galaxy A50 este actualizat la cel mai recent patch de securitate de către gigantul tech sud-coreean. Smartphone-ul a fost trecut de Samsung la actualizări trimestriale.

Odată cu Galaxy A50, Samsung a lansat „stil nou din seria A” în 2019, conform GalaxyClub. Dispozitivul s-a dovedit extrem de popular și există încă multe telefoane în uz zilnic. Site-ul Digital Trends l-a numit „telefonul Samsung cu buget redus al viselor tale”. Din această primăvară, A50 nu va mai primi actualizări lunare, dar asta nu înseamnă că telefonul nu mai primește suport tehnic de la Samsung. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră pentru Samsung Galaxy A50!

Samsung Galaxy A50 primește actualizarea din iunie

Acum, prima „actualizare trimestrială” este lansată pentru Samsung Galaxy A50. Dispozitivul a rulat până acum pe patch-ul din martie și acum primește patch-ul de securitate din iunie. O descărcare de aproximativ 315MB conține versiunea de firmware A505FNXXU9CVF2.

Jurnalul de modificări arată că stabilitatea dispozitivului este îmbunătățită. În plus, vedem că se instalează și corecțiile din iunie – inclusiv toate patch-urile intermediare din ultimele trei luni. Din câte știm, această actualizare nu ajută dacă suferi de „bug de repornire” care afectează unele telefoane Galaxy A50. La urma urmei, acest lucru nu a fost rezolvat de actualizările anterioare și, din câte știm, nu este cauzat de software.

Samsung Galaxy A50 a fost cel mai bine vândut smartphone Samsung în 2019; a fost cel mai bine vândut smartphone din Europa în 2019; și al treilea cel mai bine vândut telefon din lume în al treilea trimestru al anului 2019.

Noua actualizare este prima actualizare trimestrială pentru Samsung Galaxy A50. Acestea vor continua să apară o dată la trei luni până în primăvara lui 2023. Deocamdată, suportul pentru dispozitiv va continua pentru o perioadă, așa că utilizatorii pot fi liniștiți în această privință.

Galaxy A50 a fost lansat cu Android 9.0 Pie și One UI 1.1. A primit Android 10 și One UI 2.0 la începutul lunii aprilie 2020. A fost actualizat la One UI 2.5 în decembrie 2020 și apoi a primit Android 11 cu One UI 3.1 în martie 2021. Samsung a declarat că telefonul nu va primi Android 12 și One UI 4 sau alte actualizări ale sistemului de operare.

Actualizarea este acum disponibilă Over The Air (OTA) pe unitățile Galaxy A50 libere de rețea din mai multe țări din Europa, inclusiv în România.