O nouă actualizare de securitate lansată pentru Galaxy S10 Lite

239
Samsung Galaxy S10 Lite
Sursa foto: galaxyclub.nl

Recent Samsung a lansat o nouă actualizare de securitate pentru seria Galaxy S10, dar Galaxy S10 Lite nu a primit-o. Chiar dacă face parte din seria Galaxy S10, telefonul Lite a fost lansat cu un an mai târziu și astfel a primit actualizările de securitate și de Android separat de frații săi din serie.

Acum Samsung a lansat o actualizare de securitate, dar nu cea mai recentă, pentru Galaxy S10 Lite. Dispozitivul își primește încă actualizările trimestriale și, cu siguranță, era gata pentru un nou patch – deși nu este cel mai recent. Deși seria Galaxy S10 nu mai primește actualizări lunare, S10 Lite merge mai departe. Telefonul a fost lansat mai târziu decât seria Galaxy S10 și, prin urmare, va primi și patch-uri de securitate pentru o lungă perioadă de timp. Ultimul a fost patch-ul din iunie, așa că, cu un program trimestrial, era timpul pentru o nouă actualizare.

Galaxy S10 Lite primește patch-ul de securitate din septembrie

Versiunea de firmware G770FXXS8HWI1 instalează patch-urile până în septembrie pe S10 Lite, potrivit GalaxyClub. Acesta nu este cel mai recent, dar dispozitivul va fi asigurat în privința securității cel puțin până în decembrie. Actualizarea nu aduce, desigur, nicio caracteristică nouă pentru S10 Lite. Din păcate, timpul a trecut. Dar deocamdată, dispozitivul va primi actualizări de securitate până la începutul lui 2024. Deci, cel puțin una sau două actualizări de acum înainte.

Securitatea este una dintre prioritățile de top pentru producătorii de telefoane. Asigurați-vă că toate actualizările de securitate sunt instalate! Majoritatea programelor malware care afectează dispozitivele mobile se bazează pe software învechit și neprotejat.

Lansat în ianuarie 2020, Samsung Galaxy S10 Lite a sosit cu Android 10 la bord. De atunci a primit Android 11, Android 12 și Android 13 și interfețele One UI aferente. Este clar că S10 Lite nu va primi Android 14. Ce i-a fost promis la lansare lui S10 Lite a primit.

Actualizarea este acum disponibilă pentru toate modelele S10 Lite vândute în Europa. Puteți aștepta notificarea automata pentru a instala noua actualizare. Alternativ, puteți merge la Setări -> Actualizare și apoi Descărcare și instalare.