O actualizare importantă ajunge la seria Samsung Galaxy Watch 4

370
O actualizare importanta ajunge la seria Samsung Galaxy Watch 4
Sursa Foto: awoum.com

După câteva luni pe piață seria Samsung Galaxy Watch 4 va primi în scurt timp o actualizare majoră a firmware-ului. Actualizarea este pentru ambele modele: Samsung Galaxy Watch 4 și Samsung Galaxy Watch 4 Classic. Duo-ul Galaxy Watch 4 s-a lansat cu o mulțime de funcții, iar acum, compania va adăuga alte câteva funcții foarte bune.

Cu noua versiune de software, utilizatorii vor primi un monitor pentru măsurarea transpirației, un antrenor de somn, curele asortate și fețe noi de ceas. Înainte de Crăciun Samsung a introdus câteva fețe exclusive de ceas pentru seria Galaxy Watch 4, iar acum mai multe fețe cu curelele asortate. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy Watch 4 și Apple Watch 7!

Pentru cele două modele de Galaxy Watch 4, utilizatorii pot achiziționa noi curele de ceas de la Samsung sau de la alți retaileri parteneri începând cu 10 februarie. Compania a anunțat curele Sport Band, Fabric Band și Link Bracelet și aceleași culori ale fețelor ceasului în Galaxy Wearable.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizare majoră de firmware pentru seria Samsung Galaxy Watch 4

În secțiunea de sănătate, compania va oferi un monitor pentru transpirație pentru seria Samsung Galaxy Watch 4. Aceasta este o funcție dedicată sportivilor. Funcția măsoară cât de multă transpirație ai pierdut în timpul sesiunilor de antrenament. De fapt, va fi posibil să ținem evidența sesiunilor de antrenament setate la intensități personalizate. Parametrii VO2 Max în timp real și funcțiile de recuperare a ritmului cardiac vor ajuta utilizatorii de antrenamente zilnice. După ce antrenamentul este terminat se va putea profita de o altă funcție nouă, și anume măsurarea ritmului cardiac de recuperare, care generează date până la două minute după încheierea ședinței.

Tizen Help este un site web de tehnologie ce publică știri și recenzii despre smartphone-uri, ceasuri inteligente, trackere de fitness, căști audio și boxe inteligente. A fost fondat în decembrie 2015 și are sediul în Pune, India.

Samsung nu a uitat nici odihna, conform TizenHelp. După fiecare zi lungă este timpul să te culci și să te odihnești. Și după cum știm, este logic să ținem smartwatch-urile la încheietură chiar și pe timpul nopții, datorită faptului că acestea sunt acum echipate cu funcții dedicate somnului.

Funcția Sleep Coach vă oferă un mod personalizat pentru a vă seta obiceiul de somn pentru a primi un scor de somn mai bun. De asemenea, oferă sfaturi personalizate în funcție de somn și oprește automat dispozitivele SmartThing conectate atunci când dormiți. În cele din urmă, modul țintă pentru compoziția corporală vă va ajuta să păstrați obiceiuri sănătoase pentru a vă atinge obiectivul de fitness.

Actualizarea va fi lansată la nivel global și începe pe 10 februarie pentru Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru pentru seria Samsung Galaxy Watch 4!