Actualizare la Galaxy Watch 3 pentru îmbunătățirea SpO2

919
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Samsung a trimis o nouă actualizare de software pentru cel mai recent ceas inteligent Galaxy Watch 3. Actualizarea îmbunătățește măsurarea caracteristicii de saturație a oxigenului din sânge, pentru a-i îmbunătăți calitatea și oferă stabilitate. Versiunea de firmware R840XXU1BTK1 este acum lansată în țara de origine a companiei Samsung și se va extinde la nivel global.

În actualizarea anterioară, Samsung a oferit deja stabilitate multor funcții de sănătate, inclusiv SpO2, VO2 Max, Sleep Score și gestionarea stresului. Acum, compania stabilizează din nou măsurarea SpO2 pentru a obține rezultate rapide și precise de la smartwatch-ul Samsung Watch 3.

Samsung îmbunătățește SpO2 pe Galaxy Watch 3

Oarecum surprinzător, jurnalul de schimbări (changelog) menționează că au fost adăugate exerciții de asistență vocală. Suportul de ghidare vocală a fost deblocat pentru mulți utilizatori de Galaxy Watch 3 și Samsung l-a adus chiar la Galaxy Watch Active 2. Chiar dacă a fost lansat destul de recent Samsung Galaxy Watch 3 este mereu în centrul atenției Samsung cu diverse îmbunătățiri.

Pentru informații, coach-ul vocal vă poate oferi sfaturi de sănătate din când în când utilizând setul cu cască Bluetooth. Vă ghidează chiar și despre datele cumulative și ritmul cardiac către secțiunea automată a exercițiilor de alergare / ciclism. Funcționează și atunci când conectați setul cu cască la telefon.

Primul ceas inteligent Samsung a fost Samsung Galaxy Gear. A fost anunțat pe 4 septembrie 2013 în cadrul unui eveniment special la IFA 2013. Cinci luni mai târziu, pe 23 februarie 2014, Samsung a prezentat succesorul său, pe Samsung Gear 2.

Suportul de ghidare vocală este cel mai bun pentru alergători sau pentru utilizatorii centrați pe fitness. În cele din urmă, firmware-ul elimină erori minore pentru a oferi mai multă stabilitate dispozitivului portabil, conform site-ului TizenHelp.

Actualizarea a fost lansată deja în Coreea de Sud și în curând o veți vedea pe Galaxy Watch 3. Vedeți pe iLoveSamsung o comparație între Apple Watch 6 și Galaxy Watch 3!  În prezent, este disponibilă pentru versiunea Bluetooth. Pentru a instala această actualizare de 63MB, accesați aplicația Galaxy Wearable, apoi verificați opțiunea Watch Software Update.