Acasă Stiri Actualizare software la Galaxy Watch Active 2, noi funcții de sănătate

Actualizare software la Galaxy Watch Active 2, noi funcții de sănătate

Samsung Electronics a anunțat că aduce noi funcții de sănătate, comunicare și conectivitate pe Galaxy Watch Active 2 printr-o actualizare de software. Smartwatch-ul Samsung lansat în august 2019 primește aceste funcții de la Galaxy Watch 3.

Smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch Active 2 poate urmări manual mai mult de 39 de antrenamente, cu șapte dintre ele activate automat. Poate urmări: alergarea, mersul pe jos, ciclismul, înotul sau antrenamentele dinamice, printre altele. Acum, Samsung a îmbunătățit caracteristicile acestuia printr-o actualizare de software.

Iată noile funcții disponibile în curând pe Galaxy Watch Active 2

Îmbunătățiți-vă performanța atletică. Dezvoltați-vă capacitățile de alergare, rămâneți în formă și preveniți problemele de sănătate cu ajutorul funcției Running Analysis. Acum, Galaxy Watch Active 2 oferă o analiză de alergare autonomă și pune la dispoziție o varietate de măsurători precum asimetria, regularitatea, rigiditatea, oscilația verticală, contactul și timpul de zbor, pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți performanța și să limitați accidentările.

În plus, puteți măsura VO2 max. Funcția determină cantitatea maximă de oxigen pe care o persoană o poate utiliza în timpul exercițiilor fizice intense. Aceasta este o evaluare obișnuită folosită în general pentru a determina capacitatea și performanța unui atlet. Poate fi utilizată pentru a evalua progresul din rutina de antrenament, ajutându-vă să vă îmbunătățiți rezistența.

VO2 max este capacitatea aerobă maximă, adică nivelul cel mai ridicat al consumului de oxigen atins în regim de efort maximal. VO2 max se măsoară în mililitri de oxigen, pe kilograme corp, pe minut: ml/( kg · min). Sportivii de elită pot atinge valori VO 2 max care depășesc 80 mL / (kg · min).

Aveți grijă de cei dragi, chiar și de la distanță. Funcția de detectare a căderilor  vă ajută să aveți grijă atât de dvs., cât și de cei dragi, chiar și atunci când vă aflați la distanță. Atunci când este detectată o potențială cădere, opțiunea de a trimite o notificare SOS către patru persoane de contact. Acestea trebuie inițial pre-desemnate pentru a interveni imediat, astfel încât să vă simțiți în siguranță oriunde v-ați afla.

Trimite-ți AR Emoji Stickers și Bitmoji Stickers direct de pe ceas

Comunicare mai avantajoasă direct de la încheietura mâinii. În loc să fiți nevoiți să porniți telefonul de fiecare dată când primiți conținut foto sau emoticoane pe smartwatch, acum le  puteți vizualiza direct de pe Galaxy Watch Active 2. În plus, cu funcția Smart Reply, vi se oferă sugestii de răspuns atât pentru mesaje, cât și pentru imagini. Ceasul primește o tehnologia avansată de recunoaștere a fotografiilor, astfel încât să puteți trimite un răspuns în orice moment.

Când primiți un mesaj, ceasul dvs. va afișa acum în mod automat tot istoricul chat-ului dvs., nu doar  cel mai recent mesaj primit, astfel încât să puteți prelua rapid conversația. Nu mai trebuie să treceți de la un dispozitiv la altul – puteți face mai mult direct de la încheietura mâinii.

Odată cu cele mai recente actualizări, veți primi și noi răspunsuri amuzante. Acum puteți selecta să trimiteți atât AR Emoji Stickers, cât și Bitmoji Stickers direct de pe ceas. În acest fel vă puteți exprima așa cum doriți prin mesaje în timp ce vă deplasați.

Controlați fără efort experiența mobilă. Cu Galaxy Watch Active 2, acum puteți controla experiența mobilă mai mult ca niciodată, putând ascultând muzica preferată de pe telefon. Prin această actualizare, puteți avea o experiență muzicală prin intermediul ecosistemului conectat Galaxy pe smartphone, căștile Galaxy Buds sau smartwatch.

În plus, Galaxy Watch Active 2 va suporta de acum și funcția Scroll Capture. Astfel atunci când faceți o captură de ecran de pe smartwatch-ul dvs., aceasta este trimisă automat ca imagine către smartphone-ul dvs. În acest fel, puteți face capturi la mesaje, informații legate de antrenament și multe altele.

Stiri

Samsung Unbox & Discover – noi televizoare, monitoare și soundbar-uri

Samsung Electronics și-a prezentat gama MICRO LED, Samsung Neo QLED, televizoare lifestyle, monitoare și bare de sunet pentru 2021 la evenimentul său...

Samsung Neo QLED considerat „Cel mai bun televizor” din SUA

Televizorul Neo QLED, lansat de Samsung la „Samsung First Look” în ianuarie, este evaluat drept „cel mai bun televizor” de către presa...

Experiența S Pen pe Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Deși Samsung Galaxy S21 Ultra 5G este compatibil cu S Pen, nu vine cu un stilou în cutie la cumpărare. S Pen...

Cum ne-a schimbat pandemia stilul de viață și felul în care interacționăm

Un studiu realizat de Samsung & Ipsos în Europa arată cum tehnologia ne-a ajutat să rămânem conectați cu ceilalți în timpul pandemiei....

În primele teste Exynos 2200 depășește procesorul Apple A14 Bionic

Săptămâna trecută am scris despre viitorul procesor Samsung Exynos 2200 echipat cu grafică AMD. Era vorba despre debutul acestuia, dacă va fi...

Galaxy Watch Active și Galaxy Watch primesc noi funcții cu o actualizare

Vești bune pentru utilizatorii de Galaxy Watch sau Galaxy Watch Active. Compania Samsung lansează o actualizare de software pentru smartwatch-urile mai vechi,...

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...