Samsung a lansat actualizarea la Android 11 pentru Galaxy A30s

326
Samsung a lansat actualizarea la Android 11 pentru Galaxy A30s
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung și-a actualizat majoritatea smartphone-urilor la Android 11 și One UI 3. La sfârșitul săptămânii trecute compania a lansat actualizarea la Android 11 pentru Galaxy A20. În urmă cu două săptămâni, Samsung Galaxy A30s a fost văzut cu Android 11 în baza de date Wi-Fi. Acum, Samsung a lansat actualizarea la Android 11 pe acest smartphone.

Actualizarea la sistemul de operare Android 11 a smartphone-ului Samsung Galaxy A30s a debutat în Rusia. Cea mai nouă actualizare, cu versiunea de firmware A307FNXXU2CUF2, aduce Android 11 împreună cu interfața Samsung One UI 3.1. Împreună cu acestea sosește și actualizarea de securitate din mai 2021.

Samsung Galaxy A30s a început să primească Android 11

Dispozitivul ar trebui să primească funcții disponibile până acum doar cu Android 11. Printre altele amintim aici resetarea automată a permisiunilor, bule de chat, secțiunea de conversații în zona de notificări, widget dedicat playerului media în zona de comutare rapidă a setărilor, permisiuni unice și confidențialitate și securitate îmbunătățite.

Interfața One UI 3.1 aduce și ea mai multe bunătăți pe Samsung Galaxy A30s, conform SamMobile. Utilizatori primesc versiuni mai noi ale tuturor aplicațiilor stoc cu mai multe caracteristici, opțiuni Dynamic Lockscreen și modul AoD îmbunătățit. Nu lipsesc funcții îmbunătățite ale controlului parental și a bunăstării digitale, pagina de îngrijire a dispozitivelor reproiectată, comenzi inteligente la domiciliu mai ușor de accesat și Auto Switch pentru căștile Galaxy Buds.

Auto Switch sau funcția de comutare automata. Aceasta face mai ușoară comutarea automată între dispozitivele Galaxy conectate. Dacă urmăriți o emisiune TV pe telefon și acesta sună brusc, căștile se vor conecta automat la apel fără să trebuiască să vă conectați.

Actualizarea a început în Rusia și se va extinde în zilele următoare în Europa și în alte părți ale lumii. Dacă sunteți utilizator de Galaxy A30s în Rusia, puteți descărca acum cea mai recentă actualizare de software navigând la Setări » Actualizare software și apăsați pe Descărcare și instalare. De asemenea, urmând aceiași pași puteți verifica zilele următoare pe Galaxy A30s dacă ați primit actualizarea și în România.