Actualizarea din august 2023 lansată pentru seria Galaxy S20

288
Seria Galaxy S20 primeste actualizarea din august 2023
Sursa foto: via netcost-security.fr

După ce actualizarea din august 2023 a debutat cu Galaxy S20 FE, tot mai multe telefoane primesc noua actualizare. Acum Samsung a lansat actualizarea din august pentru seria Galaxy S20. La fel cum a făcut pe toate telefoanele de până acum, noua actualizare îmbunătățește securitatea sistemului prin remedierea unor probleme. Nu aduce noutăți pe Galaxy S21, Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S12 Ultra.

Patch-ul de securitate din august 2023 aduce remedieri pentru peste 80 de probleme legate de diferite aplicații. Amintim aici, printre altele, Galaxy Store, Samsung Members și Samsung Internet. Această actualizare îmbunătățește stabilitatea, securitatea și performanța dispozitivului.

Seria Galaxy S20 primește actualizarea din august 2023

Este o actualizare regulată, așa că nu conține caracteristici sau modificări noi pentru seria Galaxy S20. Actualizarea se lansează în prezent în mai multe țări din America Latină, iar gigantul tehnologic coreean va extinde această actualizare în mai multe țări în următoarele zile sau săptămâni.

Utilizatorii de telefoane inteligente Samsung Galaxy S20, Galaxy 20+ și Galaxy S20 Ultra pot identifica actualizarea din august 2023 prin versiunea de firmware G98xFXXSIHWH1. Dimensiunea pachetului de instalare al acestei actualizări este de aproximativ 200 MB, potrivit Sammyfans.

Actualizarea de securitate din august 2023 pentru versiunile 4G ale Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra vine cu versiunea de firmware G98xFXXSIHWH1. Versiunile 5G ale tuturor celor trei telefoane sunt actualizate cu versiunea de firmware G98xBXXSIHWH1. Actualizarea a fost lansată deja în mai multe țări din America Latină. A fost lansată în Argentina, Bolivia, Brazilia, Columbia, Guatemala, Mexic, Paraguay, Peru, Trinidad și Tobago și Uruguay.

În Trinidad și Tobago își are originea cel mai iute ardei iute din lume: Moruga Scorpion. Ardeiul are un rating de căldură de 1,2 milioane de unități de căldură Scoville (SHU). Moruga Scorpion este originar din satul Moruga, locul unde a debarcat Cristofor Columb.

Pentru a instala actualizarea pe unul din cele trei telefoane din seria Galaxy S20 mergeți la Setări, apoi la Actualizare software și apăsați pe Descărcare și instalare. Lăsați dispozitivul să se conecteze la serverul OTA și permiteți-i să descarce noul firmware, dacă există. Dacă actualizarea nu este disponibilă, verificați mai târziu, trebuie să ajungă în orice moment.