Actualizarea din august lansată pentru seria Galaxy Note 20

216
Actualizarea din august lansata pentru seria Galaxy Note 20
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung a lansat patch-ul de securitate Android din august 2022 și pentru pentru seria Samsung Galaxy Note 20. Lansarea a început în Statele Unite și momentan este disponibilă doar pentru modelele deblocate ale celor două telefoane. Cele blocate de operatori ar trebui să primească actualizarea în zilele următoare.

Potrivit AndroidHeadlines, cea mai recentă actualizare de securitate pentru Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra vine cu versiunea de firmware N98xU1UEU2FVG5. Actualizarea are o mărime de 307MB și probabil aduce doar cele mai recente remedieri de vulnerabilități. S-ar putea să existe câteva îmbunătățiri ale stabilității în remorcă, dar nu vă așteptați la noi funcții majore sau la orice schimbare adresată utilizatorului.

Samsung a lansat rapid actualizarea de securitate din luna august, încă de luna trecută. În ultimul timp acest lucru pare că a devenit o normalitate. Ei bine, se simte ca și cum ne repetăm din nou și din nou. Asta pentru că Samsung a fost prima la un nou patch de securitate de aproape doi ani. A făcut de rușine toate celelte mărci, inclusiv Google, cu ritmul în care lansează aceste actualizări lunare.

Seria Galaxy Note 20 primește patch-ul de securitate din august

Actualizarea din august a început să fie lansată cu câteva zile în urmă pe seriile Galaxy S22, Galaxy S21, Galaxy S20, Galaxy Z Flip 5G și acum, seria Galaxy Note 20. Mai multe dispozitive Galaxy eligibile se vor alătura petrecerii în zilele următoare.

În ceea ce privește conținutul SMR din august, Samsung încă nu a detaliat patch-ul. Ne așteptăm ca cea mai recentă versiune să corecteze vulnerabilitățile găsite pe sistemul de operare Android, precum și alte probleme specifice smartphone-urilor și tabletelor Galaxy. Vom detalia conținutul patch-ului odată ce compania va publica buletinul de securitate pe luna august.

Liberty Bell – Clopotul Libertății, este unul dintre simbolurile independenței SUA. A fost (1752) făcut în același loc cu Big Ben din Londra. Whitechapel Bell Foundry, unul dintre cei mai vechi producători de clopote din lume, a făcut ambele clopote.

Dacă utilizați fie Galaxy Note 20, fie Galaxy Note 20 Ultra deblocat în SUA, actualizarea din august ar trebui să vină pe telefon oricând. Veți fi notificat și vi se va solicita să descărcați noul pachet de software odată ce este disponibil. De asemenea, puteți verifica manual dacă actualizarea a sosit navigând la Setări -> Actualizare software și, dacă este acolo, atingând Descărcare și instalare. Utilizatorii din alte regiuni, vor trebui să mai aștepte câteva zile pentru a primi cel mai recent patch de securitate.

Samsung a lansat seria Galaxy Note 20 la mijlocul anului 2020 cu Android 10 și One UI 2.5. Telefoanele au primit actualizarea Android 11 și interfața Samsung One UI 3 la începutul anului 2021. Apoi a urmat actualizarea la Android 12 și One UI 4 la începutul acestui an. Seria Galaxy Note 20 va primi și Android 13 cu o actualizare care va fi lansată peste câteva luni.