Actualizarea de securitate din ianuarie lansată pentru seria Galaxy Note 20

173
Actualizarea de securitate din ianuarie lansata pentru seria Galaxy Note 20
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung a lansat corecția de securitate Android din ianuarie 2023 pe seria Galaxy Note 20 în SUA. Această ultimă actualizare este disponibilă pentru modelele neblocate în rețelele operatorilor americani de telefonie mobile. Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra blocate în rețelele mobile vor primi actualizarea în zilele următoare.

SMR (Versiunea de întreținere a securității) din ianuarie pentru Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra deblocate în SUA se lansează cu versiunea de firmware N98*U1UES3GVL1. Noua actualizare este deja activă pentru telefoanele de pe majoritatea rețelelor mobile din Statele Unite. Ca de obicei actualizarea de securitate din ianuarie pentru seria Galaxy Note 20 va ajunge la nivel global în scurt timp.

Seria Galaxy Note 20 primește actualizarea din ianuarie

Actualizarea de securitate din ianuarie rezolvă peste 70 de vulnerabilități. 20 dintre acestea sunt probleme specifice Galaxy care afectează diferite componente, servicii și aplicații. Sunt incluse aici NFC, Samsung Knox, Secure Folder și conectivitatea Wi-Fi. Celelalte vulnerabilități sunt rezolvate de Google pentru dispozitivele Android în general. Vedeți pe I❤️Samsung ce face actualizarea din ianuarie 2023 și ce dispozitive Galaxy o primesc!

Samsung a început să lanseze SMR din ianuarie 2023 pe dispozitivele Galaxy de câteva zile. Seria Galaxy Note 10 a fost prima care a preluat lansarea de securitate inaugurală din acest an de la firma coreeană. Gama Galaxy S21 a urmat aproape imediat. De atunci, compania a actualizat Galaxy A73, Galaxy Z Flip LTE/5G și Samsung Galaxy A10. Da, telefonul Galaxy A10, vechi de patru ani, a primit deja actualizarea de securitate din această lună, cel puțin pe unele piețe. Potrivit AndroidHeadlines, o lansare mai largă pentru toate aceste modele ar trebui să ajungă în orice moment.

AndroidHeadlines este un site fondat în 2010, una dintre cele mai importante surse de știri Android. Are sediul în Los Angeles, SUA. Oferă informații, analize, recenzii și opinii despre produse Android precum telefoane, tablete și alte dispozitive.

De asemenea, cea mai recentă actualizare de securitate ar trebui să ajungă la mai multe dispozitive Galaxy în zilele următoare. Samsung încă mai are produse precum seria Galaxy S22, Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4 și o serie de alte modele emblematice care așteaptă actualizarea din ianuarie. Vă vom anunța când începe lansarea pentru aceste dispozitive.

Dacă utilizați un model din seria Galaxy Note 20 ar trebui să primiți o notificare. Verificați prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare dacă există actualizări. Dacă nu vedeți nicio actualizare, verificați din nou câteva zile mai târziu.