Actualizarea de securitate din mai 2023 lansată pentru Galaxy A14 5G

191
Samsung galaxy A14 5G
Sursă fot: TimesofIndia

Galaxy A14 5G a fost primul smartphone lansat de compania Samsung în acest an. Fratele său mai mic, având conectivitate 4G, a fost anunțat mai târziu, la sfârșitul lunii martie și a ajuns și mai târziu la vânzare. De exemplu, a fost lansat în India, o piață uriașă, abia zilele trecute. Ambele modele, atât cel 5G cât și cel 4G sunt telefoane foarte bune raportat la specificații și preț.

La câteva luni după ce a primit actualizarea la interfața Samsung One UI 5.1, Galaxy A14 5G a început să primească actualizarea de securitate din mai 2023. Samsung a început să lanseze actualizarea pentru acest model în unele țări din Asia. Potrivit SamMobile, alte țări vor primi actualizarea de securitate din mai 2023 în următoarele câteva săptămâni.

Galaxy A14 5G primește actualizarea de securitate din mai

Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy A14 5G (numărul de model SM-A146B) vine cu versiunea de firmware A146BXXU2BWE1. Noua actualizare are o mărime de aproximativ 1GB. Actualizarea este disponibilă în prezent în India și Sri Lanka. Include patch-ul de securitate din mai care remediază peste 70 de defecte de securitate găsite în telefoanele și tabletele Galaxy.

Sri Lanka a fost numită până în 1972 Ceylon. Este un stat insular în Oceanul Indian cu o populație de ~22 milioane de locuitori (2022). Sri Lanka este cunoscută pentru producția și exportul de ceai, cafea, cauciuc și nuci de cocos.

Nu avem momentan detalii despre ce aduce această actualizare pe acest excelent telefon Samsung, ne referim aici din perspectiva specificațiilor și prețului. Dar, fiind o actualizare destul de mare ar putea include, pe lângă remedieri de erori și îmbunătățiri ale stabilității și alte bunătăți pentru utilizatori.

Samsung a lansat pe Samsung Galaxy A14 5G la începutul acestui an cu One UI 5.0 bazat pe Android 13. Dispozitivul a primit actualizarea One UI 5.1 în urmă cu câteva luni. Va primi cel puțin două actualizări ale sistemului de operare Android în viitor, începând cu actualizarea Android 14 mai târziu în acest an.

Dacă locuiți în India sau Sri Lanka și dețineți un Galaxy A14 5G trebuie să primiți o notificare de actualizare. Dacă nu a ajuns și nu mai aveți răbdare, puteți verifica manual dacă actualizarea este pe telefon mergând la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Dacă nu este acolo, încercați mai târziu, poate sosi în orice moment.