Actualizarea de securitate din decembrie lansată pentru Galaxy Z Fold 4

169
Galaxy Z Fold 4 actualizarea din decembrie
Sursă foto: Samsung

Samsung este de obicei primul care lansează patch-ul lunar de securitate pe dispozitivele sale Galaxy, înaintea Google. Cu patch-ul de securitate din decembrie 2022 nu a fost așa, Google lansând mai întâi actualizarea pentru telefoanele sale Pixel. Nu trebuie să uităm că Samsung a fost ocupat cu lansarea Android 13 și One UI 5.0. Gigantul coreean nu este însă prea în urmă și a început lansarea corecțiilor de securitate din decembrie doar o zi mai târziu, începând cu seria Galaxy S20 și Galaxy Z Fold 4.

Samsung și-a publicat buletinul de securitate din decembrie 2022, care detaliază toate vulnerabilitățile ce vor fi rezolvate de firmware-ul din această lună. Aceasta include corecția a cinci probleme critice, 60 de vulnerabilități cu risc ridicat și 13 vulnerabilități specifice dispozitivelor Galaxy.

Galaxy Z Fold 4 primește patch-ul de securitate din decembrie

Pe lângă îmbunătățirile de securitate, jurnalul de modificări menționează remedierea erorilor obișnuite și îmbunătățirile de stabilitate, potrivit AndroidPolice. Aceasta este prima lansare de firmware pentru pliabilul Samsung Galaxy Z Fold 4 după actualizarea Android 13 și One UI 5.0. Probabil actualizarea rezolvă și unele erori apărute inevitabil după actualizarea la noul sistem de operare.

Spre deosebire de Google, Samsung nu lansează noi funcții cu această actualizare pentru dispozitivele sale Galaxy. Toate bunătățile pentru Samsung Galaxy Z Fold 4 au fost livrate cu Android 13. Deci, nu vă așteptați ca firmware-ul din decembrie 2022 să includă funcții noi. Pe de altă parte, One UI 5.0 este plin de funcții noi, așa că nu avem motive să ne plângem.

AndroidPolice este un site web care prezintă știri, recenzii, aplicații, dispozitive, sfaturi, tutoriale legate de Android. A fost fondat în 2009 și are sediul în San Francisco, California, SUA. Android Police are peste 4 milioane de vizitatori lunar.

Actualizarea are o greutate de aproximativ 404MB și este disponibilă în prezent pentru varianta deblocată a telefonului pliabil în SUA. Ca de obicei actualizarea va ajunge în perioada următoare și la telefoanele blocate în rețelele mobile, dar și pe alte piețe. Așteptăm lansarea și în Europa, dar mai ales în România. Momentan nu știm când ajunge. Dacă dețineți un Fold 4 mergeți la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.