Actualizarea din iulie 2022 lansată pentru Samsung Galaxy A32

278
Samsung a lasat actualizarea din iulie 2022 la Galaxy A32
Sursa foto: androidcentral.com

Când vine vorba de actualizări de securitate, Samsung a fost constant în fruntea producătorilor de telefoane în acest an. Samsung a început să lanseze deja actualizarea de securitate din iulie 2022. Actualizarea din iulie a debutat pentru smartphone-ul Samsung Galaxy A32 pentru utilizatorii din Coreea de Sud. Cel puțin în acest moment actualizarea pare să fie limitată la versiunea 4G a telefonului.

Potrivit AndroidCentral, care citează forumul comunității Samsung din Coreea, varianta 4G a lui Samsung Galaxy A32 (SM-A325N) a primit actualizarea în Coreea. În mod sigur actualizarea se va extinde în curând în alte regiuni, iar Galaxy A32 5G și alte dispozitive Samsung, sperăm, vor urma în scurt timp.

Samsung Galaxy A32 4G primește actualizarea din iulie

Samsung lansează actualizări lunare de securitate devreme și este una dintre cele mai bune în a menține actualizată gama larga de smartphone-uri. Actualizarea cu versiunea de firmware A325NKSU1BVF2 vine cu puțin sub 1GB. Conform primilor utilizatori, nu pare să fie inclusă nicio caracteristică nouă sau notabilă cu această actualizare.

Pe lângă creșterea nivelului de securitate, noua versiune vine și cu o serie de îmbunătățiri ale stabilității sistemului. În acest moment nu știm ce probleme rezolvă Google și Samsung cu actualizarea de securitate din iulie. Cel mai probabil vom afla ce aduce noua actualizare în această săptămână.

Numele lunii iulie vine de la Iulius Cezar care s-a născut în această lună („iulius” însemnând tânăr în latină). Prințesa Diana, Jennifer Lopez, Tom Cruise, Robin Williams, Tom Hanks sau Nikola Tesla sunt printre celebritățile născute în luna iulie.

În prezent, Samsung Galaxy A32 este setat să primească actualizări de securitate cel puțin o dată pe trimestru. Conform listei de actualizări Samsung va continua să primească actualizări pentru cel puțin încă câțiva ani. Sigur că în caz de nevoie, dacă sunt probleme grave de securitate, telefonul va primi un patch de securitate peste rând.

Probabil că vom vedea mai multe smartphone-uri Samsung Galaxy care vor primi actualizarea în următoarele câteva zile. Ne așteptăm la modelele emblematice din seria Galaxy S22, cele mai recente telefoane pliable, dar și mai multe smartphone-uri din seria galaxy A, cum ar fi Galaxy A53.