Actualizarea din februarie ajunge la Galaxy A52s, dar fără One UI 5.1

276
Samsung Galaxy A52s
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Recent am scris că Samsung Galaxy A52s va primi actualizarea la interfața One UI 5.1 în această lună. Acum telefonul, lansat în august 2021, primește corecția de securitate din februarie. Și, deși am sperat în secret, interfața Samsung One UI 5.1 nu vine cu această actualizare.

Săptămâna trecută, Samsung a lansat versiunea 5.1 a interfeței One UI pe diferite telefoane dintr-o singură lovitură. Am crezut că sud-coreenii vor continua în același ritm săptămâna aceasta cu cea mai recentă versiune a One UI. Între telefoanele enumerate pentru a primi actualizarea la One UI 5.1 se afla, printre alte modele din seria Galaxy A și Samsung Galaxy A52s. Nu s-a întâmplat acest lucru.

Galaxy A52s primește corecția de securitate din februarie

Samsung Galaxy A52s a început să primească ieri actualizarea de securitate din februarie în mai multe țări din Europa. Dar, pentru interfața One UI 5.1 mai trebuie să așteptăm puțin, potrivit GalaxyClub. O descărcare de aproape 255MB aduce dispozitivul la versiunea de firmware A528BXXS2DWB5. Actualizarea nu conține de fapt nicio inovație funcțională vizibilă, doar remedieri de securitate. Dar, în orice moment sunt binevenite și acestea.

Actualizarea de securitate din februarie conține 48 de remedieri pentru sistemul de operare Android și șapte care țin de parohia Samsung. Vedem că securitatea scanerului de amprente, Secure Folder, Telefon și Contacte este îmbunătățită.

Cea mai veche amprentă din lume a fost descoperită în Kuweit pe o bucată de oală spartă de lut datând din epoca de piatră (8.700 î.Hr. – 2.000 î.Hr.). Imprimarea amprentei a avut loc acum aproximativ 7.300 de ani.

Galaxy A52s se numără printre telefoanele Samsung care primesc One UI 5.1. Cu toate acestea, se pare că acest lucru se va întâmpla doar într-o actualizare viitoare. Dacă asta se va întâmpla în februarie sau doar în martie, nu îndrăznim să spunem. Informațiile noastre dau ultima săptămână din februarie, deci, poate sosi zilele următoare.

Galaxy A52s 5G are ecran Super AMOLED de 6,5 inch (16,51 cm) și procesorul Snapdragon 778G 5G. Are o cameră principală cu unghi larg de 64MP, una cu unghi ultra-larg de 12MP, o cameră macro de 5MP și una de adâncime de 5MP. O cameră frontală de 32MP este pentru selfie-uri.

Acum puteți instala actualizarea cu patch-ul din februarie pe Galaxy A52s neblocat în rețelele mobile din mai multe țări din Europa, dar și în India. Dacă aveți telefonul blocat în rețelele operatorilor de telefonie mobilă, va trebui să mai așteptați puțin.