Actualizarea lui Samsung Galaxy A52 5G din iunie este disponibilă

392
Actualizarea lui Samsung Galaxy A52 4G din iunie este disponibila
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung a lansat actualizarea din iunie pentru Galaxy A52 5G. Modelul 4G o avea deja de câteva zile, acum a debutat și varianta cu 5G. Chiar înainte de lansarea celor două modele Samsung a dezvăluit accidental că Galaxy A52 4G și 5G vor primi în fiecare lună cele mai recente actualizări. Și, Samsung se ține de cuvânt.

Este o actualizare de 187MB cu versiunea de firmware A526BXXS1AUE4 și este acum disponibilă pentru Samsung Galaxy A52 5G. Versiunea de firmware pentru A52 4G este A525FXXS2AUE2, disponibilă deja. Deși numerotarea versiunilor nu este aceeași pentru ambele modele, actualizarea face același lucru pe ambele versiuni ale dispozitivului. Conform GalaxyClub, după instalare, patch-ul iunie 2021 va fi disponibil pe ambele modele.

Patch-ul de securitate din iunie pentru Samsung Galaxy A52 5G

Noua actualizare aceasta aduce aproximativ 34 de îmbunătățiri pentru sistemul de operare Android și un număr mic pentru propriul software Samsung. Un număr mic, deoarece o mulțime de remedieri în această lună sunt destinate software-ului dispozitivelor cu procesor Exynos de la Samsung însuși. După cum se știe, modelele A52 rulează pe procesoare din bucătăria companiei americane Qualcomm. În această lună nu există alte modificări funcționale sau vizuale în actualizare pentru Samsung Galaxy A52 5G.

Noua actualizare pentru A52 5G, telefon care nu este blocat în rețea este disponibilă deja în România, în Țările de Jos, Belgia sau Germania. Un Samsung Galaxy A52 5G folosit de un coleg din redacție a primit deja această actualizare. Dacă aveți un dispozitiv blocat în rețelele operatorilor de telefonie mobile va trebui să mai așteptați puțin. Chiar dacă a fost lansată prin 10 iunie actualizarea a ajuns numai acum în mai multe țări.

Începând cu 2020 Olanda şi-a schimbat numele și se numește oficial „Ţările de Jos” (Netherlands). Guvernul speră ca prin această modificare ţara să scape de eticheta pusă de mult timp de „ţară a drogurilor şi a prostituţiei”.

Actualizarea este, de asemenea, trimisă pentru descărcare prin OTA pe A52 4G, unde, în mod ciudat, nu se face nicio distincție între diferitele țări pe acest model. Cu alte cuvinte: actualizările pentru Samsung Galaxy A52 4G se lansează întotdeauna imediat în toată Europa. La această concluzie am ajuns după ce am văzut actualizările anterioare.

De îndată ce actualizarea este disponibilă pentru dispozitivul dvs., va apărea automat o notificare. Ca întotdeauna, puteți verifica direct disponibilitatea prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.