Samsung Galaxy A52 4G are o durată de viață a bateriei uimitoare

1399
Galaxy A52 are o durata de viata a bateriei uimitoare
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a lansat anul acesta pe Galaxy A52 4G, Galaxy A52 5G și Galaxy A72. Toate trei sunt modele excelente din gama medie a companiei. Samsung Galaxy A52 4G este un smartphone care atunci când îl ai în mână simți ce este un model premium. la Fel și modelul 5G. După ce începi să îl folosești, dacă ai avut înainte un telefon premium, simți că nu mai trebuie să cumperi un telefon premium.

Până în urmă cu ceva timp, Samsung păstra pur și simplu multe funcții exclusive pentru gama sa de vârf. Dispozitivele mid-range, oricât de bune ar fi, nu au putut oferi nivelul de experiență pe care l-ați obținut pe telefoanele de top Samsung. Ei bine, cu Samsung Galaxy A52 4G și fratele său 5G este altceva.

Samsung Galaxy A52 4G are ecran de 90Hz

Printre altele Samsung Galaxy A52 4G are o durată de viață a bateriei uimitoare. Da, există și alte telefoane Galaxy mid-range cu o durată de viață uimitoare a bateriei, dar Galaxy A52 4G este unic prin faptul că vă oferă, de asemenea, un afișaj cu o rată de reîmprospătare ridicată. Cu Galaxy A52 o durată de viață pe tot parcursul zilei este ceva foarte ușor. Este ceva prea ușor pentru Galaxy A52 4G!

Telefonul a fost testat în redacția prietenilor noștri de la SamMobile, prin folosirea intensă și zilnică. Este poate cel mai bun indicator despre ce poate bateria unui telefon ca durată de viață. Rata de reîmprospătare de 90Hz nu sună la fel de bine ca 120Hz. Dar în practică, nu sunt motive de plângeri în privința fluidității animațiilor și a interfeței cu utilizatorul în general.

SamMobile este un site olandez fondat în 2011. Este unul dintre cele mai importante site-uri din lume care publică știri despre produsele Samsung. Publică recenzii și comparații între telefoanele mobile și între alte dispozitive Samsung.

Galaxy A52 are o baterie de 4.500mAh

Chiar cu rata de reîmprospătare ridicată activată, Galaxy A52 ține o zi și jumătate sau mai mult după o încărcare. Acest lucru se întâmplă după 7 – 9 ore de ecran, vizionând sau ascultând videoclipuri pe YouTube, derulând prin site-urile social-media și răspunzând la mesajele de tot felul. Bateria de 4.500mAh de pe Samsung Galaxy A52 4G are o rezistență excelentă. Acest telefon impresionează cu o durată de viață a bateriei apropiată de telefoanele din seria Galaxy M cu bateriile lor de 6.000 și 7.000mAh.

Dacă sunteți în căutarea unui telefon de gamă medie cu specificații și funcții excelente, ce trece foarte ușor peste o zi cu o singură încărcare, acesta este Galaxy A52. La o utilizare medie ajunge la două zile. Dacă doriți suplimentar și o cameră cu zoom la lista de funcții, orientați-vă la un Samsung Galaxy A72. Dar dacă zoom-ul nu este o cerință, atunci Galaxy A52 4G vă va face foarte fericit.