Actualizarea din iulie a lui Galaxy A52 aduce îmbunătățiri majore

352
Actualizarea din iulie a lui Galaxy A52 aduce imbunatatiri majore
Sursa Foto: tizenhelp.com

Galaxy A52 a început să primească patch-ul de securitate Android din iulie, care aduce multe îmbunătățiri. Samsung Galaxy A52 este principalul smartphone mid-range de la companie, care primește întotdeauna actualizări majore încă de la lansare.

În noua actualizare de firmware pentru Samsung Galaxy A52, compania a adăugat o funcție de imagine remasterizată în Galerie. Funcția va remasteriza sau va schimba calitatea imaginilor capturate. După utilizarea acestei funcții, veți observa claritatea mai bună a imaginilor și, de asemenea, o calitate sporită. O remasterizare implică îmbunătățirea calității dintr-o versiune master originală. Este vorba despre îmbunătățirea versiunii originale la o fotografie / video pentru a fi adaptate la noile cerințe grafice.

Mai multe îmbunătățiri pentru Galaxy A52 cu patch-ul din iulie

Este ușor să găsești imagini optimizate în galerie prin rezoluția, luminozitatea, culoarea și claritatea lor. Noul dispozitiv Samsung Galaxy A52 poartă unul dintre cei mai buni senzori de cameră, așa că și-a îmbunătățit calitatea. Are performanțe ale camerei stabilizate și o calitate îmbunătățită a imaginii. De asemenea, compania a îmbunătățit calitatea apelurilor pentru o experiență mai bună a utilizatorului și, de asemenea, a stabilizat funcția de recunoaștere a feței. În cele din urmă, noul software a îmbunătățit securitatea dispozitivului prin eliminarea erorilor cunoscute.

Versiunea firmware A525MUBU2AUF3 cu patch-ul de securitate din iulie 2021 este acum lansată în Panama și Bolivia. În curând va ajunge în alte regiuni importante, inclusiv în Europa, potrivit TizenHelp. Este o actualizare importantă, cu o dimensiune a fișierului de 1.290 MB. Vă recomandăm ca atunci când o descărcați să folosiți o conexiunea Wi-Fi și bateria să fie încărcată măcar 50%.

Wi-Fi este numele scurt pentru Wireless Fidelity. Numele Wi-Fi se scrie întotdeauna despărțit de o liniuță. Denumirea Wi-Fi, utilizată comercial din august 1999, a fost inventată de firma de consultanță Interbrand.

Nu există informații despre actualizarea din iulie a telefonului Samsung Galaxy A72. Nu știm dacă atunci când va sosi aceste funcții se vor regăsi și pe fratele mai mare al modelului Galaxy A52. Având în vedere că aceste modele au fost lansate simultan, presupunem că Galaxy A72 va primi și el aceste caracteristici în următoarea sa actualizare. Vedeți pe I❤️Samsung cum să faceți capturi de ecran cu Galaxy A52!

Samsung Galaxy A52 este un telefon foarte apreciat și are succes pe piață, alături de modelul cu o conectivitate 5G. În acest fel, am scris zilele trecute, Samsung lucrează la un model Galaxy A52s. Samsung speră ca acesta să meargă pe urmele fraților mai mari, ca priză la public.