Actualizarea Galaxy Buds, îmbunătățește streaming-ul și apelurile

926
Sursa Foto: via PhoneArena.com

Samsung a lansat o nouă actualizare pentru setul wireless Galaxy Buds. Noua actualizare îmbunătățește streaming-ul de muzică și calitatea apelurilor telefonice. Setul de căști wireless Samsung Galaxy Buds a făcut parte din pachetul gratuit pe care gigantul tech la oferit celor care au cumpărat un smartphone din seria Galaxy S10. Dar destul de repede acest set de căști a fost tot mai greu de găsit datorită faptului că stocul Samsung a fost epuizat.

Designul inovator, calitatea excelentă și portabilitatea acestui set au făcut ca utilizatorii să îl aprecieze foarte mult. În aceste zile puteți cumpăra cu ușurință o pereche de Galaxy Buds dacă sunteți dispus să plătiți prețul integral. În SUA, Samsung vinde Galaxy Buds pentru 130 de dolari, dar dacă locuiți în Marea Britanie, va trebui să plătiți 140 £. În România setul wireless Samsung se vinde la un preț de aproximativ 800 de lei.

Actualizarea Galaxy Buds ocupă un spațiu de 1,36 MB

La aceste prețuri, Samsung Galaxy Buds se încadrează în același interval cu AirPod-urile Apple, dar când vine vorba de calitate, toată lumea decide pentru sine. Un lucru care merită menționat este că Samsung a lansat deja câteva actualizări pentru căștile wireless, care abordează unele probleme raportate de utilizatori sau adaugă noi caracteristici și îmbunătățiri. Luna trecută Samsung a lansat o actualizare pentru a stabiliza conexiunea Bluetooth și pentru a rezolva problema pierderii de sunet la casca din dreapta.

Bluetooth este traducerea în engleză a cuvântului scandinav Blåtand/Blåtann, supranumele regelui viking Harald I al Danemarcei din secolul X. Logo-ul Bluetooth își are originile tot în istoria nordică, este o combinație a inițialelor regelui Harald, Hagal și Bjarkan.

Ultima actualizare face ambele, adaugă unele îmbunătățiri și rezolvă această problemă, conform PhoneArena. Dacă dețineți o pereche de căști Galaxy Buds trebuie să știți că actualizarea vine cu firmware-ul R170XXU0ASF3 și ocupă un spațiu de 1,36 MB. Actualizarea, chiar dacă mică, va îmbunătăți streaming-ul de muzică, precum și calitatea apelurilor telefonice.

Noua versiune va îmbunătăți calitatea apelurilor pe Galaxy Buds în activitatea outdoor. Același lucru se întâmplă și în streaming-ul muzical, în special tot în exterior, va fi mai stabil decât înainte. Actualizarea precedentă a remediat și o eroare la Ambient Sound, dar după instalarea acelei versiuni, mulți clienți se plângeau din nou de sunetul ambiental. Cu această actualizare, Samsung a remedia această problemă legată de Ambient Sound.

Pentru a îmbunătăți calitatea generală a căștilor Galaxy Buds, trebuie să treceți la cea mai recentă versiune de software. Puteți descărca și instala noua versiune accesând aplicația Galaxy Wearable. Pentru a verifica manual, accesați Setări » Despre Earbuds » Actualizați Earbuds.