Actualizarea seriei Galaxy Note 20 pentru durata de viață a bateriei

510
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Dacă aveți un telefon Galaxy Note 20 sau Galaxy Note 20 Ultra, veți fi ocupat cu actualizările luna aceasta. O actualizare pentru îmbunătățirea camerei a sosit la începutul lunii octombrie, urmată la scurt timp de patch-ul de securitate. Mai mult, în curând a devenit clar că o altă actualizare este în curs – și este disponibilă acum. A durat ceva timp, dar acum actualizarea seriei Galaxy Note 20 care îmbunătățește durata de viață a bateriei, printre altele, a fost lansată în Europa.

Actualizarea ocupă o memorie de peste 255 MB și include versiunea de firmware N98 ** XXU1ATJ1. Acest lucru lasă patch-ul de securitate neatins, dar aduce totuși o îmbunătățire foarte importantă. În partea de sus a jurnalului de schimbări este specificat: „Timp de consum îmbunătățit al bateriei”.

Seria Galaxy Note 20 cu baterie mai bună și stabilitate mai mare a funcțiilor

În principal este vorba de un consum mai mic de energie atunci când dispozitivul este în standby. Prin urmare, cât de mult beneficiați de actualizare depinde în principal de cât timp utilizați în mod activ dispozitivul – sau nu. Știri despre această actualizare pentru baterie au fost la începutul lunii și acum o primim.

De altfel, acesta nu este singurul punct de îmbunătățire al noului firmware. Samsung promite, de asemenea, că stabilitatea Dark Mode și a camerei va fi mai bună, precum și „Stabilitatea generală a funcțiilor”. Într-adevăr, aplicația pentru cameră este actualizată la versiunea 10.5.03.14 și există o nouă versiune a firmware-ului pentru camere.

Smart Switch este o aplicație gratuită, disponibilă în versiunea desktop sau mobilă și este utilizată pentru a transfera date de pe diferite dispozitive pe un dispozitiv Samsung Galaxy. Transferul se poate face wireless sau prin conector USB. Este compatibilă dispozitivele Galaxy, de la S2 la modelele actuale.

Noua actualizare este disponibilă prin OTA pe Galaxy Note 20 Ultra, modele libere de rețea. Nu este încă disponibil pe modelul Note 20 5G, deși pe varianta 4G puteți instala deja actualizarea de pe computer prin Smart Switch. De asemenea, nu este disponibilă pe dispozitivele blocate în rețelele operatorilor de telefonie mobilă, conform GalaxyClub.

Presupunem că actualizarea va fi disponibilă pentru toate variantele seriei Galaxy Note 20 într-o zi sau două. În orice caz, veți primi automat o notificare de îndată ce o puteți descărca pe dispozitiv. De asemenea, puteți verifica imediat disponibilitatea din Meniu -˃ Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.