Actualizarea din noiembrie ajunge la Galaxy Z Flip 5G, Z Fold 5G și Note 10 Lite

407
Actualizarea din noiembrie ajunge la Galaxy Z Flip 5G Z Fold 5G si Note 10 Lite
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung a lansat patch-ul de securitate din noiembrie 2021 pe o mulțime de smartphone-uri. Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Fold 5G și Galaxy Note 10 Lite primesc acum cea mai recentă actualizare de securitate în diferite părți ale lumii.

Samsung Galaxy Flip 5G primește în prezent noul SMR (Security Maintenance Release) în mai multe țări din Europa. Patch-ul de Securitate a fost lansat în Franța, Spania, UK, Germania, Italia, Portugalia, Elveția și Țările de Jos, printre altele. Actualizarea vine cu versiunea de firmware F707BXXS5EUJ2. Galaxy Fold 5G primește și el cea mai recentă actualizare în mai multe țări europene, printre care și România. Noua versiune de firmware pentru Fold-ul original este F907BXXS6FUJB. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră pentru Samsung Galaxy Z Flip!

Galaxy Z Flip 5G primește patch-ul de securitate din noiembrie

Alături de Samsung Galaxy Z Flip 5G și Galaxy Fold, actualizarea este lansată și pentru Galaxy Note 10 Lite. Patch-ul din noiembrie pentru Galaxy Note 10 Lite, între timp, a fost lansat în prezent doar în Franța. Dar lansarea s-ar extinde în curând și în alte țări din Europa. Pentru Samsung Galaxy Note 10 Lite  noua actualizare are numărul de versiune N770FXXS8EUJ3.

Chiar ieri am scris despre lansarea actualizării de securitate din noiembrie și pentru Galaxy S20 FE cu procesor Exynos. Noua versiune de firmware este G780FXXS7CUI5 și diferă semnificativ de cea pentru varianta Snapdragon a telefonului. SMR-ul din noiembrie 2,21 nu a ajuns încă la Galaxy S20 FE 5G.

Snapdragon este o serie de procesoare pentru dispozitive mobile proiectate și comercializate de Qualcomm Technologies Inc. Pe lângă procesoare, linia Snapdragon include modemuri, cipuri Wi-Fi și produse de încărcare pentru telefoane mobile.

Ca de obicei, Samsung a fost primul producător de smartphone-uri care a lansat actualizarea din noiembrie pe dispozitivele sale. Gigantul coreean a început lansarea în ultima săptămână a lunii octombrie. De atunci, a introdus noul patch de securitate pentru mai multe smartphone-uri și tablete Galaxy. Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Fold 5G și Galaxy Note 10 Lite sunt ultimele care s-au alăturat petrecerii.

Niciunul dintre aceste dispozitive nu primește funcții noi cu cea mai recentă actualizare. Aceasta doar remedieri de confidențialitate și securitate de la Google și Samsung și unele îmbunătățiri de stabilitate. Gigantul tech a confirmat la începutul acestei luni că SMR din noiembrie rezolvă peste 50 de probleme, dintre care cel puțin patru de gravitate critică. Acestea includ 13 articole SVE (Samsung Vulnerabilities and Exposures), care sunt defecte de securitate care afectează doar smartphone-urile și tabletele Galaxy.