Actualizarea Samsung la Game Launcher aduce jocuri instantanee

673
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung a lansat o nouă actualizare a aplicației sale Game Launcher. Cea mai recentă versiune a aplicației (v4.3.02.6), care este disponibilă prin intermediul magazinului Galaxy, aduce noi funcții, inclusiv jocuri instantanee – Instant Games. Aplicația actualizată aduce, de asemenea, o filă separată pentru notificările din joc.

Puteți accesa fila apăsând pe butonul de meniu din colțul din dreapta sus și apoi selectând noua opțiune de notificări a jocului. Fila listează toate notificările împinse de jocurile instalate pe dispozitivul tău. Secțiunea de notificare necesită permisiuni de sistem separate pentru a funcționa. Vă oferă și opțiunea de a filtra notificările în funcție de dată sau de joc.

SamMobile dezvăluie că aceste jocuri nu necesită instalare și pot fi redate imediat doar apăsând pe butonul Redare de lângă ele. Cele mai multe jocuri instantanee disponibile în prezent în Game Launcher sunt dezvoltate de FRVR Games. Acestea pot fi jucate fără instalare! Printre acestea se află Basket FRVR, Drag Race FRVR, Gold Train FRVR, Hex FRVR și multe altele.

Samsung Game Launcher cu jocuri pentru toate vârstele

La începutul acestui an, în mai, OnePlus a lansat o actualizare majoră pentru aplicația OnePlus Game Space. Actualizarea a introdus câteva funcții noi, inclusiv noi secțiuni pentru Jocuri instantanee și Statistici de jocuri. Acum, și Samsung a lansat o actualizare similară pentru aplicația sa Game Launcher.

Samsung spune că a selectat cu atenție jocurile de care se pot bucura oameni de toate vârstele și poate fi lansat instantaneu cu un singur clic. Este posibil ca gigantul tech să adauge mai multe jocuri instantanee în aplicația Game Launcher. În prezent, nu este clar dacă aplicația găzduiește biblioteca de jocuri instantanee Google Play Games.

FRVR este un joc video lansat în 2015, creat de dezvoltatorul Chris Benjaminsen. Jocul a fost lansat pe Facebook și browserele web în august, versiunile mobile fiind lansate pe 4 octombrie 2015.

Samsung a adăugat constant funcții la Game Launcher de la lansarea sa. În afară de afișarea tuturor jocurilor instalate pe dispozitiv într-un singur loc, acesta arată și jocurile la modă, istoricul jocului utilizatorului și oferă posibilitatea de a regla performanța jocurilor instalate pe telefon.