Samsung Galaxy S10, smartphone-ul tău, jocurile tale, lumea ta

1410
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Nu există nicio îndoială că seria Samsung Galaxy S10 s-a bazat pe moștenirea incredibilă a zece ani de dezvoltare a seriei Galaxy S. Consumer Reports a catalogat pe Galaxy S10+ „Cel mai bun smartphone realizat vreodată”. DxOMark la numit smartphone-ul cu „Cel mai bun aparat de fotografiat”. Dar, pentru gameri există și mai multe motive pentru a pune mâinile pe un dispozitiv Galaxy S10.

Și nu numai atât, hardware-ul, cât și software-ul au fost proiectate pentru jocuri intense, fără latență, pentru jucători profesioniști. Samsung Galaxy S10 a fost proiectat pentru performanțe superioare, experiență și imersiune totală și să ducă jocurile la un nou nivel. Indiferent de joc, Galaxy S10 îl aduce la viață într-un mod cu totul nou.

Seria Galaxy S10 special optimizată pentru jocuri

Galaxy S10 este un dispozitiv care a fost optimizat pentru jocuri. Pentru milioanele de fani Galaxy, Galaxy S10 este un schimbător de jocuri. El concurează cu alte dispozitive fără efort, pentru o experiență de joc totală„. A spus Justin Hume, Director Integrated Mobility, Samsung Africa de Sud.

Obținerea celui mai mare scor, nu numai la un joc, la toate jocurile, nu a fost niciodată mai ușoară. Noua tehnologie de răcire, un GPU îmbunătățit pentru un gameplay mai fluent și îmbunătățirile aduse performanței prin inteligența artificială, fac din Samsung Galaxy S10 visul oricărui gamer.

Seria Samsung Galaxy S10 este o alegere excelentă pentru cele mai populare jocuri din lume. Ecranul Infinity-O al lui Galaxy S10 și modul de joc îmbunătățit cu video și audio (Dolby Atmos) este tot ce poate fi mai bun pe un telefon actual. Toate modelele din seria Galaxy S10 sunt certificate HDR10+. Acest lucru aduce un contrast excelent iar culorile sunt fără egal. Dotat cu un display Dynamic AMOLED Quad HD 2K și o rezoluție de 1440 x 3040 pixeli, Galaxy S10 este pur și simplu incredibil.

AMOLED (Active-Matrix Organic Light-Emitting Diode) sau diodă organică emițătoare de lumină cu matrice activă. Începând cu 2008, tehnologia de afișare AMOLED a început să fie utilizată în telefoane mobile, ceasuri inteligente, media-playere și camere digitale, în laptop-uri și televizoare.

Galaxy S10+ are un sistem de răcire pe bază de cameră cu vapori

Galaxy S10 și Galaxy S10e utilizează un sistem avansat de răcire a conductelor de căldură. Samsung Galaxy S10+ utilizează un sistem de răcire cu o cameră de vapori. Acest lucru este similar cu sistemele folosite pe consolele de jocuri. În acest fel rezultă un dispozitiv extrem de puternic, care rămâne la temperatura necesară fără a avea nevoie de sisteme tradiționale de răcire sau ventilatoare.

Capacitatea de stocare de 1TB permite utilizatorului să instaleze și să se bucure de toate jocurile și aplicațiile preferate. Disponibilitatea efectivă de stocare poate varia în funcție de software-ul preinstalat, conform NewsSamsung. Samsung Galaxy S10e are 128 GB, Galaxy S10 128 GB iar Galaxy S10+ 512 GB, 1TB.

Toate cele trei smartphone-uri sunt create pentru sesiuni de jocuri intense și extinse. Cu o capacitate a bateriei de până la 4.100 mAh pe Galaxy S10+, puteți petrece mai mult timp de joc și mai puțin timp pentru încărcare. În mod evident, Samsung Galaxy S10 a schimbat jocul în ceea ce poate și trebuie să fie un smartphone.

În cele din urmă, seria Galaxy S10 este dotată cu funcții extraordinare apreciate de toți cei ce au testat această serie. Procesorul Samsung Exynos sau Qualcomm Snapdragon fac față la cele mai intense solicitări. Un ecran certificat HDR10+, un standard video de ultimă generație pentru o experiență cinematografică, este mai mult decât își poate dori un jucător. Seria Galaxy S10 este protejată cu o securitate digitală pe bază de amprente, încărcare PowerShare și o baterie de lungă durată. Toate aceste fac telefoanele din seria Galaxy S10 ideale pentru jocuri.