Actualizarea din iulie lansată pentru Samsung Galaxy A52 5G

229
Actualizarea din iulie lansata pentru Samsung Galaxy A52
Sursa foto: galaxyclub.nl

După ce Galaxy A52s a primit deja actualizarea din iulie, acum este și rândul lui Samsung Galaxy A52 5G. Dispozitivul nu primește doar cel mai recent patch de securitate, dar mai sunt disponibile și unele actualizări pentru aplicații. Momentan actualizarea a fost lansată numai pentru modelul 5G, dar versiunea 4G va urma în perioada următoare.

Unul dintre cele mai bine vândute telefoane din 2021 este și rămâne Samsung Galaxy A52 5G. Multă vreme a fost dificil de livrat din cauza problemei cu disponibilitatea cip-urilor, dar acum Galaxy A52 a apărut din nou pe scenă. Asta nu modifică faptul că există mulți utilizatori ai acestui smartphone care acum pot instala actualizarea din iulie.

Actualizarea din iulie pentru Samsung Galaxy A52 5G disponibilă și în România

O actualizare de aproape 450MB aduce versiunea de firmware A526BXXU1CVG2 la Samsung Galaxy A52 5G. Potrivit Galaxyclub, actualizarea face – dacă e să credem lista de modificări – în principal două lucruri. Patch-ul din iulie va fi instalat, iar „stabilitatea generală a dispozitivului dumneavoastră a fost îmbunătățită”. Acest ultim punct include și câteva actualizări pentru aplicații individuale.

Sursa foto: iLoveSamsung.ro

Actualizarea din iulie este acum disponibilă pe toate modelele A52 5G libere de rețea din mai multe țări europene. Actualizarea a ajuns și în România, un model de acest fel din redacție a primit-o și este deja actualizat. Dacă aveți un dispozitiv blocat în rețelele operatorilor mobile, sau aveți un Galaxy A52 4G, atunci trebuie să mai așteptați puțin. Actualizarea va veni, dar nu foarte repede.

Coreea este prima țară care a lansat rețele comerciale 5G. Acum aproximativ 40% din populație folosește 5G, potrivit companiei de studiu de piață Omdia. Rețelele și conexiunile 5G sunt folosite în Coreea de la mașini autonome la fabrici digitale.

Actualizarea se va extinde la nivel global în perioada următoare pentru toate modelele 5G ale telefonului Galaxy A52. Veți primi automat o notificare de îndată ce puteți descărca actualizarea. Desigur, puteți verifica și manual disponibilitatea prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.