Acasă Stiri Actualizarea din iunie disponibilă pentru Galaxy S8, Galaxy A5 și J3 (2017)

Actualizarea din iunie disponibilă pentru Galaxy S8, Galaxy A5 și J3 (2017)

Samsung lansează actualizarea din iunie și patch-ul de securitate pentru Galaxy S8 și pentru Galaxy A5 din (2017). Mai mult, această actualizare poate sosi concomitent și pentru Samsung Galaxy J3 (2017). După ce smartphone-ul high-end Galaxy S9 a primit această actualizare acum a venit rândul lui Galaxy S8. Acest este unul dintre cele mai iubite și apreciate telefoane din seria Galaxy S și acum primește această actualizare de securitate.

Actualizarea nu este foarte spectaculoasă, nu aduce modificări importante. Actualizarea din iunie ocupă un spațiu puțin peste 440 MB și vine în versiunea de firmware G950FXXS5DSF1 sau G955FXXS5DSF1 pentru Galaxy S8 și respectiv Samsung Galaxy S8+. Conform GalaxyClub, după cum era de așteptat, cu această actualizare vine și patch-ul de securitate din luna iunie.

Actualizarea și patch-ul de securitate din iunie pentru Galaxy S8

Acest patch de securitate conține 28 de remedii pe care Google le trimite pentru sistemul de operare Android. În plus, sunt și unsprezece îmbunătățiri care, printre altele, închid o scurgere potențială în Galaxy Store. Pe lângă optimizările și corecțiile de erori care nu au fost specificate, actualizarea nu conține actualizări vizibile.

La momentul redactării acestui articol, noua actualizare este deja disponibilă pentru Samsung Galaxy S8 liber de rețea, dar nu este încă disponibilă pentru Galaxy S8+. Referitor la această actualizare și la cele precedente, dar și viitoare, trebuie să specificăm ca de fiecare dată că acestea apar treptat. Mai repede pe unele dispozitive și mai târziu pe altele, în funcție și de operatorii de telefonie mobilă.

Patch-ul de securitate sau actualizarea de securitate este de regulă, un mic program prin care se face actualizarea altor programe. Prin acesta se rezolvă unele erori de funcționare ale programelor sau unele probleme de securitate informatică, vulnerabile în funcționarea telefonului. Patch-urile sunt trimise lunar, trimestrial sau de câte ori este nevoie.

Ca întotdeauna, veți fi anunțați când pachetul cu actualizarea și patch-ul de securitate este pregătit și disponibil pentru modelul dvs. Galaxy S8. Din Setări și opțiunea  Actualizare software puteți verifica dacă există deja pentru dispozitivul dvs.

Actualizarea din iunie pentru Samsung Galaxy A5 (2017)

În plus, această actualizare se va lansa și pentru Galaxy A5 din 2017. Acest dispozitiv va primi o actualizare de 90 MB cu versiunea de firmware A520FXXUBCSF1. Aceasta conține același patch de securitate cu actualizarea pentru Galaxy S8. În afară de unele remedii și optimizări, nu sunt prea multe de spus despre această actualizare.

Nici smartphone-ul Samsung Galaxy J3 (2017) nu a fost uitat. Pentru acesta este acum disponibilă versiunea de firmware J330FXXS3BSF2. De asemenea include și patch-ul de securitate din iunie. Samsung Galaxy J3 (2017) rulează pe patch-ul din aprilie. Și nu, Android 9 Pie, nu este la bord. Va veni la Galaxy J3, dar asta se va întâmpla mai târziu în această vară – posibil în august sau septembrie.

Despre alte telefoane Samsung, pentru actualizarea din iunie, nu știm deocamdată nimic. Dar e bine că Samsung oferă la timp actualizările și patch-urile de securitate aferente.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...