Actualizarea din iunie lansată pentru Samsung Galaxy A53

250
Actualizarea din iunie lansata pentru Samsung Galaxy A53
Sursa foto: galaxyclub.nl

După Galaxy A33, acum și Samsung Galaxy A53 primește actualizarea de securitate din iunie. Și la fel ca la fratele său mai ieftin, actualizarea conține și alte optimizări pentru smartphone în afară de cea mai recentă corecție de securitate.

Chiar ieri am scris despre actualizarea de securitate din iunie pentru Samsung Galaxy A33, prima actualizare primită de acest telefon. Referitor la Galaxy A33, acesta seamănă foarte mult cu Samsung Galaxy A53 în multe privințe, dar nu primește cele mai recente corecții de securitate în fiecare lună. Galaxy A53 o face, dar nu a primit-o până ieri.

Actualizarea este disponibilă pentru utilizatorii din UK, Irlanda, Portugalia, Franța, Italia, Polonia, Republica Cehă, Elveția, Slovenia, Serbia, Austria și Croația. Ne așteptăm ca actualizarea pentru Galaxy A53 să ajungă în mai multe țări din Europa în următoarele zile.

Samsung Galaxy A53 primește corecția de securitate din iunie

O descărcare masivă de puțin sub 920MB este acum lansată pentru Samsung Galaxy A53 (SM-A536B), conform GalaxyClub. Versiunea de firmware A536BXXU2AVF2 aduce trei îmbunătățiri mai importante acestui excelent telefon. Prima, desigur, este patch-ul din iunie, care include 45 de remedieri pentru sistemul de operare Android și alte 25 pentru software-ul propriu al Samsung.

În plus, actualizarea mai rezolvă și „stabilitatea camerei a fost îmbunătățită”, precum și „stabilitatea generală a dispozitivului tău”. Acest lucru înseamnă de obicei că erori minore sunt remediate și/sau unele lucruri sunt optimizate. Fotografiile probabil nu se vor îmbunătăți, dar aplicația pentru cameră va funcționa mai bine.

Albert Heijn este cel mai mare lanț de supermarketuri din Olanda, cu o cotă de piață de 34,8% în 2020. Lanțul a fost fondat la 27 mai 1887 de Albert Heijn. Compania operează mai multe hipermarketuri cu produse din ​​domeniul alimentar și nealimentar.

Ceea ce nu este clar din descriere este dacă problemele pe care unele Galaxy A53 par să le aibă cu rețeaua Wi-Fi a lui Albert Heijn sunt rezolvate prin noua actualizare. Deși așa-numitul „bug Albert Heijn” a afectat în principal Galaxy A51 (a fost remediată problema), dar unele telefoane Samsung Galaxy A53 par să se blocheze când intră în contact cu rețeaua Wi-Fi a unui supermarket AH.

Noua actualizare este acum disponibilă imediat pe toate dispozitivele Galaxy A53 vândute în mai multe țări din Europa. Momentan nu este clar dacă toate modele, blocate în rețea sau libere de rețea primesc actualizarea.

În orice caz, veți primi automat o notificare de îndată ce actualizarea este gata pentru telefonul dvs. De asemenea, puteți verifica manual disponibilitatea, prin Setări -> Actualizare software – > Descărcați și instalați.