Samsung Galaxy A33 primește prima actualizare: patch-ul din iunie

351
Samsung Galaxy A33
Sursa foto: galaxyclub.nl

Unul dintre cele mai recente smartphone-uri lansate de gigantul coreean, Samsung Galaxy A33 primește acum prima sa actualizare de firmware. Un nou patch de securitate este instalat – software-ul este, de asemenea, puternic optimizat și sunt îmbunătățiri la camerele foto.

Cu puțin timp în urmă am scris că Samsung Galaxy A33, la fel ca fratele său mai scump Galaxy A53, va primi actualizări de software timp de cinci ani. Până bine în 2027, adică. Aceasta va include patru upgrade-uri majore pentru Android și toate funcțiile noi care vor fi adăugate în următorii ani. Dar, există un punct în care Galaxy A33 este oarecum inferior telefoanelor mai scumpe ale Samsung: nu primește actualizări de securitate în fiecare lună. Și așa a trebuit să așteptăm prima actualizare de firmware reală pentru dispozitiv. Dar acum e aici.

Prima actualizare pentru Samsung Galaxy A33 aduce versiunea de firmware A336BXXU2AVF2 cu o dimensiune de 1.143MB, potrivit GalaxyClub. Motivul principal pentru aceasta nu este, desigur, patch-ul din iunie, care este în curs de instalare. Este mult mai mult decât optimizările pe care Samsung – la scurt timp după lansare – le aduce lui Galaxy A33. Sub titlul „Stabilitatea generală a dispozitivului dvs. a fost îmbunătățită”, performanța și fiabilitatea sunt îmbunătățite în culise. Cel puțin, în teorie.

Samsung Galaxy A33 cu un nou stil de actualizare

În practică, de fapt, nu sunt plângeri de niciun fel despre despre funcționarea lui Galaxy A33. Acest lucru se aplică și departamentului foto, în special camerei principale, care acum ar trebui să fie mai stabilă. Patch-ul de securitate din iunie 2022 remediază peste 60 de vulnerabilități de confidențialitate și securitate.

Exynos 1280 este un procesor octa-core, are un total de opt nuclee. Are două nuclee puternice Arm Cortex-A78 care rulează la până la 2,4 GHz și șase nuclee Cortex-A55 eficiente din punct de vedere energetic care rulează până la 2,0 GHz.

Smartphone Android Samsung Galaxy A33 5G a fost anunțat în martie și lansat în aprilie 2022 cu Android 12, One UI 4.1. Dispune de afișaj de 6,4 inch (16,26 centimetri), are procesorul Exynos 1280, o baterie de 5.000 mAh, stocare de 256GB, 8GB RAM și sticlă de protecție Corning Gorilla Glass 5.

Deoarece Galaxy A33 – la fel ca seria Galaxy S22 și Samsung Galaxy A53 – utilizează noua structură de firmware a Samsung, actualizarea este disponibilă pentru multe țări europene simultan. Este disponibilă pentru toate modelele, blocate sau libere de rețea. Actualizarea este disponibilă în Austria, Croația, Franța, Irlanda, Italia, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovenia, Elveția, Republica Cehă și Regatul Unit. Mai multe țări, printre care și România, vor primi actualizarea în curând.

Puteți aștepta până când apare automat mesajul că actualizarea este disponibilă. Dar puteți verifica și manual dacă actualizarea a sosit prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.