Actualizarea de securitate din iunie pentru Galaxy Tab S7 lansată în SUA

257
Actualizarea de securitate din iunie pentru Galaxy Tab S7 lansata in SUA
Sursa foto: sammobile.com

Samsung a lansat cea mai nouă actualizare de securitate pentru încă o tabletă Galaxy de ultimă generație. Este vorba despre Samsung Galaxy Tab S7, care a început să primească actualizarea de securitate din iunie 2022, dar în prezent este limitată la SUA. Alte țări ar putea primi actualizarea în zilele următoare.

Modelele europene de Galaxy Tab S7 au primit două actualizări din iunie. Cea de-a doua a adus unele modificări în ceea ce privește modul în care este afișat procentul bateriei legat de „Protejați bateria” în Îngrijirea dispozitivului. Ne așteptăm că modificarea să ajungă și pe versiunea americană în plus față de alte remedieri de erori și optimizări.

Actualizarea de securitate din iunie disponibilă pe Galaxy Tab S7

Noua actualizare de software pentru tableta Samsung (SM-T878U) vine cu versiunea de firmware T878USQU2CVE5. Dimensiunea acestui firmware este de 6,39 GB. Acest nou software este disponibil pe rețelele mobile americane Sprint și T-Mobile. Noua actualizare include corecția de securitate din iunie 2022 care remediază 66 de vulnerabilități de confidențialitate și securitate, inclusiv cele legate de Bluetooth și Wi-Fi. Ar putea aduce, de asemenea, remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului pentru tabletă.

Unele dintre probleme au afectat toate dispozitivele Android la nivel global, în timp ce altele au fost specifice smartphone-urilor și tabletelor Galaxy. Google și Samsung au etichetat o grămadă de defecte reparate drept probleme critice. Probabil și Samsung Galaxy Tab S7+ va primi în scurt timp această actualizare.

Sprint a fost o companie americană de telecomunicații, de la 1 aprilie 2020 este un brand al T-Mobile SUA, pentru servicii wireless și internet. A fost al patrulea operator de rețea mobilă din SUA cu 54,3 milioane de clienți la 30 iunie 2019.

Compania Samsung a lansat seria Tab S7 (Galaxy Tab S7 și Tab S7+) în august 2020. Tabletele au venit cu Android 10 și interfața Samsung One UI 2.5 la bord. Tabletele au primit actualizarea la Android 11 și interfața One UI 3 anul trecut. Actualizarea la Android 12 cu One UI 4 au primit-o la începutul acestui an. Seria Tab S7 va primi încă o actualizare a sistemului de operare Android în viitor.

Dacă sunteți utilizator de Galaxy Tab S7 (SM-T878U) în SUA trebuie să primiți o notificare în acest sens. Puteți verifica manual dacă noua actualizare a ajuns prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.