Actualizarea Nougat pentru Galaxy S6 și S6 Edge disponibilă pentru România!

6568

Cu puțin timp în urmă Samsung a lansat actualizarea Android 7.0 Nougat pentru Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge, în câteva țări din Europa.

Vodafone a lansat actualizarea în câteva țări din Europa, inclusiv, dar fără a se limita la Italia, Olanda, Irlanda, Regatul Unit al Marii Britanii, România și altele.

Utilizatorii din Bulgaria, Austria, Ungaria, Cipru, Grecia, Croația și Turcia pot descărca și ei acum această actualizare pe telefoanele lor.

Această a fost, de asemenea, lansată de Swisscom și în Elveția.

Dacă se întâmplă să dețineți un Samsung Galaxy S6 (SM-G925F) într-una dintre aceste piețe vei fi fericitul beneficiar al actualizării Android 7.0 Nougat.

Samsung a vrut să înceapă actualizare Android 7.0 Nougat la începutul lunii februarie dau au fost unele probleme, acum remediate.

Actualizarea Nougat are, conform publicației SamMobile, o dimensiune de 1,3 GB și o interfață numită UX Grace.

Samsung va continua să actualizeze terminalele sale pe cât mai multe piețe.

Companiile de pe piața din România, Vodafone, Orange, Telekom și RDS nu este sigur că vor da drumul actualizării imediat, posibil ca ei să testeze firmware-ul cu aplicații și alte conținuturi. Abia după această etapă, vor beneficia de actualizare și posesorii de telefoane Samsung Galaxy S6 și S6 Edge, din România. 

Pentru celelalte tipuri de telefoane care vor fi actualizate de Samsung vom mai trebui să așteptăm puțin.

VIASamMobile