Actualizarea de securitate din octombrie 2023 lansată pentru Galaxy A54

256
Actualizarea de securitate din octombrie 2023 Galaxy A54
Sursa foto: via samlover.com

Samsung a început să lanseze noi actualizări pentru dispozitivele Galaxy. Inițial, compania și-a actualizat cele mai recente smartphone-uri pliabile, Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5, cu un patch de securitate din octombrie 2023. Acum noua actualizare de securitate merge la dispozitivul premium din seria Galaxy A, Galaxy A54.

În special, actualizarea este disponibilă pentru varianta blocată de operator a Galaxy A54 cu numărul de versiune de firmware A546VSQS5AWI1. În prezent, actualizarea a fost lansată pentru dispozitivele din rețeaua companiei americane Verizon în SUA, potrivit SamLover. Ne așteptăm ca patch-ul de securitate din octombrie 2023 să fie disponibil în mai multe țări următoarele câteva zile.

Galaxy A54 nu primește nicio caracteristică nouă

Cea mai recentă actualizare aduce doar patch-ul din octombrie 2023. Samsung Galaxy A54 nu primește nicio caracteristică nouă sau vreo noutate. Este doar un patch de securitate standard care își propune să aducă siguranță și stabilitate acestui telefon Galaxy.

Conform documentației oficiale, cel mai recent patch de securitate aduce peste 40 de remedieri, dintre care 34 îmbunătățesc securitatea sistemului de operare Android. Alături de peticirile companiei Google, Samsung cârpește 12 găuri găsite în dispozitivele Galaxy. Aceste patch-uri sunt rezolvate de companie exclusiv pentru utilizatorii de Samsung Galaxy.

Samsung înseamnă în limba coreeană „trei stele”, de aici și trimiterea la Galaxy. “Stelele” înseamnă „veșnic” sau „etern”, precum stelele de pe bolta cerului. Sloganul companiei Samsung este „Inspire the World, Create the Future„.

Fiind un dispozitiv emblematic mid-range, Samsung l-a trecut pe lista de actualizări lunare, prin urmare, primește continuu noi actualizări în fiecare lună. Cu toate acestea, majoritatea acestor actualizări nu aduc modificări noi pentru dispozitiv, dar reîmprospătează întotdeauna mecanismele de securitate ale dispozitivelor. Este posibil ca noutățile pentru Galaxy A54 să fie păstrate de Samsung pentru marea actualizare la Android 14 și One UI 6.0.

Galaxy A54 este cel mai recent smartphone premium introdus în seria Galaxy A. A fost lansat în luna martie. Samsung a lansat dispozitivul cu Android 13 preinstalat și a promis cinci ani de suport software. Asta înseamnă că dispozitivul va primi patru actualizări Android și actualizări de securitate timp de cinci ani.