Actualizarea de securitate din octombrie lansată pentru Galaxy S21 FE

204
Samsung Galaxy S21 FE
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Actualizarea de securitate din octombrie 2022 este lansat pentru tot mai multe dispozitive Samsung în Europa. În urmă cu două săptămâni, Galaxy S21 FE a început să primească actualizarea de securitate din octombrie 2022. La acel moment, actualizarea era limitată la câteva țări asiatice. Acum Samsung a lansat noua actualizare de securitate pentru Galaxy S21 FE în țările europene.

Conform documentației Samsung, corecția de securitate din octombrie 2022 remediază peste patru duzini de vulnerabilități de securitate. Jurnalul de modificări menționează, de asemenea, că stabilitatea și performanța lui Samsung Galaxy S21 FE se pot îmbunătăți cu cea mai recentă actualizare de software. Această din urmă frază apare în toate actualizările de securitate emise de Samsung.

Galaxy S21 FE primește actualizarea din octombrie și în România

Noua actualizare software pentru Galaxy S21 Fan Edition se livrează în Europa cu versiunea de firmware G990BXXS2CVI5. Actualizarea este disponibilă inclusiv în România, iar telefoanele neblocate în rețelele mobile o vor primi primele. Acum actualizarea a fost lansată în Austria, Germania, Grecia, Croația, Franța, Ungaria, Irlanda, Italia, Macedonia, Polonia și Portugalia. Este disponibilă și pentru utilizatorii din Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Cehia, Olanda și UK. Ar putea fi lansat în mai multe țări europene în următoarele zile. Potrivit site-ului Br.atsit.in, actualizarea pentru Samsung Galaxy S21 FE a fost lansată și în Statele Unite.

Samsung Galaxy S21 FE a fost lansat în ianuarie 2022. Telefonul are un ecran de 6,4 inch (16,26 cm), Dynamic AMOLED 2X cu rata de actualizare de 120 Hz. Procesorul Qualcomm Snapdragon 888 este la bord însoțit de 8GB de RAM și 256GB stocare. Are o baterie de 4500 mAh cu încărcare rapidă de 25W și încărcare wireless 15W.

Încărcarea wireless este un termen generic pentru diferite tehnologii de transmitere a energiei cu ajutorul câmpurilor electromagnetice. Nikola Tesla, unul dintre cei mai importanți oameni de știință din lume, a avut contribuții importante în acest domeniu.

S21 FE a venit cu Android 12 și One UI 4.0 din cutie. A primit actualizarea la One UI 4.1 la câteva luni după lansare. Android 13 și One UI 5.0 va fi următoarea actualizare importantă pentru acest smartphone. Samsung va oferi patru actualizări majore de Android pentru dispozitiv. De asemenea, compania garantează cinci ani de actualizări de securitate pentru acest telefon.

Dacă locuiți într-una dintre țările europene enumerate mai sus și dețineți Galaxy S21 Fan Edition, puteți instala noua actualizare de securitate pe dispozitiv. Pentru a face acest lucru, accesați Setări -> Actualizare software și atingeți Descărcare și instalare.