Actualizarea Samsung la Android 14 poate fi lansată în orice moment

313
Actualizarea Samsung la Android 14 poate fi lansata în orice moment
Sursa foto: 9to5google.com

Noul sistem de operare Android 14 a fost lansat pentru dispozitivele Google Pixel pe 4 octombrie. Dar de atunci a fost relativă liniște în ceea ce privește o lansare oficială pe dispozitivele de la alte mărci. Samsung lucrează la Android 14 în versiune beta de câteva luni, iar lansarea stabilă ar trebui să vină aproape în orice moment.

Cândva, Samsung a fost una dintre cele mai lente mărci care a adoptat noi versiuni ale sistemului de operare Android. Deseori fiind nevoie luni sau mai bine de un an pentru a lansa o actualizare chiar și pe dispozitivele emblematice. Acest lucru a fost efectiv enervant. Dar, în ultimii ani, lucrurile s-a îmbunătățit substanțial, Samsung este acum cu doar câteva luni în urma Google.

Anul acesta, Samsung a lansat programul One UI 6.0 beta, bazat pe Android 14, la mijlocul lunii august. Putem spune că acest debut a fost în conformitate cu lansarea de anul trecut chiar și în ciuda unor întârzieri de ultim moment. După lansarea inițială cu unele probleme, compania a extins versiunea beta în mai multe țări la mai multe dispozitive și a lansat mai multe actualizări beta pentru a regala interfața bazată pe Android. Programul beta One UI 6 a ajuns inclusiv pe modele din seria Galaxy A, de exemplu pe Galaxy A54 și Galaxy A34 în unele țări.

Android 14 bate insistent la ușa telefoanelor Samsung

Anul trecut, Android 13 a fost lansat pentru seria emblematică Galaxy S22, pe 24 octombrie. Potrivit 9to5Google, în acest an Samsung va crește ritmul lansărilor la Android 14 și One UI 6. Numărul mare de dispozitive care au fost în programul beta pentru One UI 6.0 sugerează că în acest an vom avea cel puțin o cronologie similară cu anul trecut. Mai mult, actualizarea dispozitivelor Samsung, telefoane și tablete, la Android 14 ar putea începe în orice clipă.

Tabletele au apărut într-o serie de lucrări de science-fiction în a doua jumătate a secolului al XX-lea. De exemplu NewsPad-ului lui Arthur C. Clarke a apărut în filmul din 1968 al regizorului Stanley Kubrick – 2001: A Space Odyssey.

Tipsterul Tarun Vats a scris pe Twitter/X că a descoperit noi actualizări pentru seria Galaxy S23 destinate Europei, Coreei și Indiei, toate bazate pe One UI 6.0. Compilările sunt identificate ca actualizări stabile prin eticheta „BWJG”. Aceste litere din finalul unei versiuni de firmware, de exemplu S918BXXU3BWJG, S918BOXM3BWJG și S918BXXU3BWJG pentru seria Galaxy S23, arată că este o versiune de testare pentru versiunea stabilă a Android 14. Astfel este foarte clar că Samsung este în faza finală cu programul beta.

Când Samsung va lansa actualizarea stabilă pentru Android 14, aceasta va fi lansată mai întâi pentru seria Galaxy S23. La fel ca anul trecut și anii anteriori, actualizarea se va extinde apoi la generațiile emblematice precedente și la modelele mai accesibile. Vedeți pe I❤️Samsung tot ce aduce interfața Samsung One UI 6.0 bazată pe Android 14 pe telefoane Samsung Galaxy!