Actualizarea aplicației Samsung Members aduce o reproiectare majoră

832

Samsung a actualizat aplicația Samsung Members cu o interfață de utilizator reproiectată. Compania a actualizat multe din UI-urile de aplicații în ultimele săptămâni. După ce o zi întreagă funcționalitatea Samsung Members a fost întreruptă fiind pregătită pentru actualizare, acum disponibilă pentru toată lumea.

Interfața actualizată – User Interface (UI) aduce unele modificări substanțiale, conform SamMobile. Aplicația se axează acum pe postările utilizatorilor, iar știrile oficiale ale Samsung și sfaturile au fost împinse spre partea de jos. A fost adăugată o pictogramă în partea stângă sus pentru acces mai rapid la secțiunea NoticesNotificări, în care Samsung publică informații despre programele de actualizare a software-ului și alte mesaje importante.

Noua versiune poate fi descărcată din Samsung Members

De asemenea, au fost adăugate file în partea de jos a aplicației pentru comutarea între ecranul de pornire al Samsung Members și secțiunea Get Help – Obține ajutor. Acestea vă oferă detalii despre  dispozitiv și vă permite să verificați hardware-ul pentru posibilele probleme apărute.

Puteți descărca noua versiune (3.0.00.15) din cadrul aplicației Samsung Members. Doar deschideți aplicația, mergeți în parea dreaptă sus a ecranului la cele trei puncte, apoi apăsați butonul Settings – Setări. Aici, mergeți în partea de jos și atingeți About Samsung Members – Despre Samsung Members. Atingeți butonul Update – Actualizare aici pentru a accesa pagina Samsung Members din Galaxy Store și apoi apăsați din  nou butonul Actualizare.

Samsung Members este o comunitate de profesioniști Galaxy care oferă sprijin, feedback și analiză despre telefoanele Galaxy. Oferă serviciile de care aveți nevoie legate de Galaxy, de la sfaturi pentru folosirea unei aplicații până la o mulțime de informații și cele mai recente știri despre produse. În Statele Unite aplicația se numește Samsung+. Ambele au aceleași funcționalități.

Alternativ, puteți să descărcați fișierul APK pentru noua versiune și să-l atașați pe smartphone-ul de care dispuneți. Acest lucru este util în special dacă nu vedeți încă actualizarea  Samsung Members pe telefonul dvs. și nu sunteți dispus să așteptați.

Utilizatorii au așteptat de mai mult timp ca această aplicație să fie actualizată cu noi caracteristici și un nou design. Samsung Members este una dintre cele mai utilizate aplicații disponibile în prezent într-un dispozitiv Samsung.