Când vine și cine va primi actualizarea Samsung One UI 5.1?

194
Cand vine si cine va primi actualizare Samsung One UI 5.1
Sursa foto: sammobile.com

Având în vedere că lansarea Android 13 și One UI 5.0 merge ca din pușcă, probabil că Samsung lucrează la dezvoltarea interfeței Samsung One UI 5.1. Aceasta ar trebui să fie prima actualizare a versiunii One UI 5.0, cu excepția cazului în care Samsung decide să schimbe lucrurile. Puțin probabil ca acest lucru să se întâmple ca Samsung să schimbe schema de numere de versiune pentru moment. Cel puțin așa a confirmat recent compania.

Dar când va ajunge noua interfață Samsung One UI 5.1? Dacă privim istoricul Samsung cu actualizările One UI, seria Galaxy S23 ar trebui să primească prima One UI 5.1. După cum v-ați aștepta, One UI 5.1 va aduce noi funcții care nu vor fi disponibile pe smartphone-urile și tabletele Galaxy mai vechi, cel puțin oricum nu imediat.

Actualizarea Samsung One UI 5.1: ce dispozitive Galaxy o vor primi

Samsung va aduce probabil noile funcții cu One UI 5.1 pe dispozitivele mai vechi la scurt timp după ce seria Galaxy S23 va ajunge la vânzare. Ritmul vertiginos în care actualizarea One UI 5.0 a fost lansată sugerează că Samsung ar putea să înceapă să lanseze interfața One UI 5.1 pe dispozitivele existente înainte ca Galaxy S23 să fie disponibil pentru cumpărare. Cu toate acestea, toate acestea sunt speculații din partea noastră. Momentan Samsung nu a confirmat nimic despre viitoarea interfață în afară de faptul că va ajunge la un moment dat.

Interfața cu utilizatorul (UI) este este spațiul în care au loc interacțiunile dintre oameni și mașini. Acesta poate fi un ecran, tastatură, mouse, difuzor sau monitor. Scopul UI este de a permite operarea și controlul eficient de către om.

Lista dispozitivelor eligibile pentru actualizare este, de asemenea, un mister pentru moment, potrivit SamMobile. Acestea fiind spuse, putem fi siguri că majoritatea smartphone-urilor Galaxy lansate în 2021 și 2022, în special toate modelele emblematice și medii precum Galaxy A52, Galaxy A53, Galaxy A72 și Galaxy A73 vor primi One UI 5.1. Interfața Samsung One UI 5.1 ar putea ajunge și pe telefoanele Galaxy mid-range și high-end care au fost lansate în 2019 și 2020. Și acestora li s-au promis trei generații de upgrade-uri ale sistemului de operare. Sigur că da, unele dintre acestea au primit deja Android 13 ca ultima actualizare majoră de software. Dar mai pot primi o actualizare pentru interfața One UI.

Din nou, trebuie spus că toate sunt speculații în acest moment. Dar cele scrise mai sus sunt pe baza actualizărilor anterioare de One UI efectuate de Samsung. Când Samsung va veni cu unele precizări în privința interfeței Samsung One UI 5.1 vom publica acele informații.