Actualizarea de securitate din aprilie este disponibilă pe Galaxy A50

682
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Unul dintre cele mai bune smartphone-uri mid-range de la Samsung de anul trecut primește actualizarea de securitate din aprilie. Actualizarea vine în același timp cu cea pentru Galaxy S10. Spre deosebire de seria S10, actualizarea lui Galaxy A50 este o actualizare pură de securitate, fără să aducă și altceva în materie de funcționalitate.

Unul dintre telefoanele Samsung care nu a primit încă actualizarea la Android 10 este și Galaxy A50. Asta se va întâmpla probabil luna viitoare, dar acum ajunge un patch de securitate cu cea mai recentă corecție de securitate. Actualizarea este disponibilă acum prin OTA și a debutat în Olanda și Belgia și alte câteva țări din Europa. Patch-ul ocupă un spațiu de 112MB și conține versiunea de firmware A505FNXXS4ATD1, conform GalaxyClub.

Este ultima corecție de securitate pentru Galaxy A50 cu Android 9 Pie

Cu toate acestea, nu știm exact ce lucruri vor fi îmbunătățite din punct de vedere al securității. Samsung și Google nu au dezvăluit încă informații despre conținutul exact al noului plasture. Probabil că se va întâmpla mai târziu în această săptămână, desigur, dar deocamdată nu știm ce face patch-ul pe Galaxy A50.

Dacă totul merge bine, acesta a fost ultima actualizare de securitate pe Galaxy A50 cu sistemul de operare Android 9. Următoarea actualizare va aduce Android 10 și One UI 2.0, deci va fi mult mai mare și foarte importantă. Știm că noua actualizare este disponibilă în câteva țări europene și sperăm să ajungă în orice moment și în România.

Orange – este un operator de telecomunicații mobile din Franța fondat în 1988 ca France Telecom.Din 1994 se numește Orange. Este al zecelea cel mai mare operator de rețea mobilă din lume și al patrulea ca mărime din Europa, după Vodafone, Telefónica și VEON.

Galaxy A50 fost cel mai bine vândut smartphone din Europa în prima parte a anului trecut. Samsung a vândut aproximativ 24 de milioane de telefoane A50 anul trecut, fiind al patrulea cel mai vândut smartphone din lume în 2019.

Pentru a descărca printre primii noul patch de securitate trebuie să aveți un telefon liber de rețea. Să nu fie blocat în rețelele operatorilor de telefonie mobilă gen Vodafone sau Orange. Aceste telefoane vor primi mai târziu actualizarea de securitate din aprilie pentru Galaxy A50. Dacă ai cumpărat dispozitivul de la unul dintre acești furnizori, trebuie să ai răbdare, până când patch-ul va deveni disponibil și pentru modelul tău.

Vei primi automat o notificare pe telefon cu privire la faptul că poți descărca noua actualizare. Desigur, puteți verifica disponibilitatea din Setări >> Actualizare software și dacă este acolo apăsați Descărcați și instalați.