Actualizarea de securitate din februarie lansată pentru Galaxy A51

311
Actualizarea de securitate din februarie lansata pentru Galaxy A51
Sursa Foto: SamMobile.com

În ultima săptămână Samsung a lansat actualizarea de securitate din februarie 2022 pentru câteva smartphone-uri. Actualizarea din această lună a debutat încă din ianuarie cu seria Galaxy S20 și Galaxy Note 20. Acum, compania a lansat cel mai recent patch de securitate pentru Galaxy A51. Actualizarea se lansează în prezent în America Latină și s-ar putea extinde în mai multe regiuni în următoarele zile.

Cea mai recentă actualizare pentru Galaxy A51 vine cu versiunea de firmware A515FXXS5EVA1, potrivit colegilor noștri de la SamMobile. Noua actualizarea este disponibilă în Argentina, Brazilia, Chile, Columbia, Republica Dominicană, Ecuador, Guatemala, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico și Uruguay.

Samsung Galaxy A51 primește actualizarea din februarie 2022

Noua actualizare include corecția de securitate din februarie 2022 care remediază diverse vulnerabilități de confidențialitate și securitate. De asemenea, poate conține remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului. Detalii concrete despre noua actualizare ar trebui să apară săptămâna viitoare. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy A51 și Galaxy A52!

Samsung Galaxy A51 are afișaj Super AMOLED de 6,5 inch și un procesor Exynos 9611. Ecranul este protejat de Corning Gorilla Glass 3. Smartphone-ul are o baterie de 4000 mAh, 8GB de memorie RAM și 128GB stocare. Samsung a lansat pe Galaxy A51 la sfârșitul anului 2019 cu Android 10 la bord. Smartphone-ul a primit actualizarea Android 11 și interfața One UI 3.0 la începutul anului 2021. Actualizarea Android 12 însoțită de One UI 4.0 ar putea fi lansată în următoarele două luni. Smartphone-ul va primi și sistemul de operare Android 13 și actualizări din partea Samsung până în 2023.

Puerto Rico înseamnă „port bogat”. Puerto Rico este un stat insular asociat, dar neîncorporat SUA, situat în nord-estul Mării Caraibilor. Portoricanii sunt cetățeni ai SUA din 1917, dar nu pot vota în alegerile prezidențiale din SUA.

Dacă sunteți utilizator Galaxy A51 în oricare dintre țările menționate mai sus veți primi o notificare de actualizare. Dacă nu aveți răbdare puteți verifica manual noua actualizare navigând la Setări » Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.