Actualizarea de securitate din noiembrie 2021 lansată pentru Galaxy Z Fold 3

397
Actualizarea de securitate din noiembrie 2021 lansata pentru Galaxy Z Fold 3
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung lansează acum actualizarea de securitate din noiembrie 2021 și pentru pentru Galaxy Z Fold 3. Compania a trimis anterior patch-ul de securitate din noiembrie pentru telefoane precum seria Galaxy S21, Galaxy Note 20 și Galaxy Z Flip 3.

Conform AndroidHeadlines, toate variantele globale ale telefonului pliabil Galaxy Z Fold 3 primesc acum actualizarea. Aceasta vine cu versiunea de firmware F926BXXS1AUJB și este deja disponibilă în Austria, Croația, Serbia și Slovenia. Între timp, varianta sud-coreeană a lui Galaxy Z Fold 3 primește versiunea de firmware F926NKSU1AUJ7 cu această actualizare de securitate.

Galaxy Z Fold 3 primește patch-ul de securitate din noiembrie

După cum v-ați aștepta, acest patch de securitate esențial remediază erori minore în timp ce corectează problemele legate de securitate și confidențialitate. Utilizatorii se pot aștepta în continuare la îmbunătățiri legate de stabilitate pentru smartphone-ul pliabil Actualizarea se va extinde în toată Europa și la nivel global în zilele următoare. Actualizarea a fost lansată pentru modelele libere de rețea, dar va fi lansată și pentru cele blocate în rețelele operatorilor de telefonie mobilă în zilele următoare.

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate din noiembrie pentru seria Galaxy S21 încă de luna trecută. A urmat apoi seria Galaxy S20 și sunt pe listă în următoarele zile și alte telefoane emblematice. Probabil au prioritate seria Samsung Galaxy S10 sau chiar Galaxy Z Fold 2.

Samsung produce aproximativ o cincime din exporturile totale din Coreea. Compania are venituri egale cu aproximativ 17% din PIB-ul Coreei de Sud. Are o influență puternică asupra dezvoltării economice, a politicii, mass-mediei și culturii din Coreea.

Posesorii de dispozitive Galaxy așteaptă cu nerăbdare actualizarea One UI 4 bazată pe Android 12. Compania este pe cale să lanseze actualizarea pentru unele telefoane înainte de sfârșitul anului. Pe lângă multitudinea de modificări specifice One UI, actualizarea va introduce și Android 12. Vedeți pe I❤️Samsung ce dispozitive Samsung Galaxy vor primi Android 12 și interfața One UI 4.0!

Samsung a anunțat în urmă cu câteva săptămâni programul One UI 4.0 beta pentru seria Galaxy S21. De atunci, compania a lansat programul beta pentru Fold 3 și Flip 3. Cel mai probabil acestea vor primi actualizarea Android 12 înainte de sfârșitul anului. Cu toate acestea, alte dispozitive, inclusiv gama Galaxy S20, vor trebui probabil să aștepte puțin mai mult. În ciuda acestui fapt, Samsung este unul dintre cei mai rapizi producători în a lansa actualizări de software pentru dispozitivele sale.